Osm slávistů v repre, premiérová nominace pro Vlčka | SK Slavia Praha
Více

Osm slávistů v repre, premiérová nominace pro Vlčka

Na první reprezentační sraz roku 2024 míří hned osm slávistů. Premiérovou pozvánku do seniorského národního týmu obdržel obránce Tomáš Vlček.

Kromě Tomáše Vlčka nový reprezentační trenér Ivan Hašek ukázal také na Davida Douděru, Tomáše Holeše, Mojmíra Chytila, Matěje Juráska, Lukáše Provoda, Jindřicha Staňka a Davida Zimu. Mezi náhradníky jsou připraveni Aleš Mandous, Ondřej Zmrzlý, Petr Ševčík a Václav Jurečka.

Český národní tým má na programu dva přípravné zápasy, 22. března se představí v Norsku, o čtyři dny později v Praze v epet Areně přivítá Arménii.

Svou nominaci v pátek před polednem odkryla také reprezentace do 21 let, která sehraje přípravné utkání se Severním Irskem (21. března v Pardubicích) a kvalifikační duel s Islandem (26. března v Hradci Králové). Červenobílé barvy budou reprezentovat Antonín Kinský, Matyáš Vágner, Denis Halinský, Filip Prebsl, Albert Labík, Marek Icha a Daniel Fila. Mezi náhradníky jsou připraveni Jan Sirotník a Filip Horský.

Všem nominovaným slávistům gratulujeme!

Aktuálně

Výhra se Slováckem a oslavy titulu

5. 5. 2024
Fotbalistky Slavie zvítězily na hřišti Slovácka 3:0 a po 3.kole nadstavby mohou slavit zisk mistrovského titulu tři zápasy před koncem soutěže s nedostižným desetibodovým náskokem před Spartou.

O derby, Chytilovi se Schranzem a mentalitě týmu

4. 5. 2024
Jindřich Trpišovský odpovídal na dotazy novinářů po domácí výhře 5:0 nad Baníkem Ostrava. Vyzdvihl výkony jednotlivců, mentalitu týmu i skvělou diváckou kulisu.

Za body vděčnost, důležitá výhra. O Holeše měl strach

4. 5. 2024
Promluvit o své brance, akrobatické asistenci patičkou i cenné výhře nad Baníkem Ostrava na úvod nadstavby (5:0) dorazil mezi novináře Ivan Schranz.

Další články