ONLINE: Od 18:00 #309derby ve Fortuna Areně | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: Od 18:00 #309derby ve Fortuna Areně

Slávisté hrají od 18:00 domácí čtvrtfinále MOL Cupu proti odvěkému rivalovi z Letné. Do základní sestavy se vrací Mojmír Chytil, Oscar nebo Tomáš Holeš.

Slávisté do 309. derby ve Fortuna Areně vyběhnou s pěti změnami v úvodní jedenáctce oproti víkendovému duelu. Ve stoperské trojici hraje od první minuty Tomáš Holeš, ve středu pole startuje Lukáš Masopust s Oscarem, který se vrací po karetním trestu. Útočný trojzubec tvoří Conrad Wallem, Ivan Schranz a Mojmír Chytil.

Kvůli zdravotním indispozicím chybí Matěj Jurásek, Jindřich Staněk, Christos Zafeiris a dlouhodobě zraněný David Pech. Disciplinární trest nepustí do hry Václava Jurečku.

SESTAVA: Mandous – Holeš, Ogbu, Zima – Douděra, Masopust, Oscar, Diouf – Schranz, Chytil, Wallem

LAVIČKA: Kolář – Tijani, Provod, Bořil, Ševčík, Vlček, Tomič

Zápas začíná od 18:00 a v přímém přenosu ho odvysílá ČT sport!

TEXTOVÝ ONLINE PŘENOS SLEDUJTE ZDE

Pokud nejste na stadionu a nemáte k dispozici ČT sport, můžete se nechat zápasem provést Radiem Slavia. To naladíte v aplikaci Slavia i skrze aplikaci CZ Radio!

Aktuálně

Třetí derby remíza? Problém a důvod, proč ztrácíme

11. 5. 2024
Tomáš Holeš přišel zodpovědět dotazy novinářů po bezbrankovém 311. derby na Letné. „Jednoznačně rozhodlo neproměňování šancí,“ mrzelo reprezentačního obránce.

O výkonu brankářů, Zimovi i stále čtyřbodové ztrátě

11. 5. 2024
Jindřich Trpišovský s novináři rozebral 311. derby, ve kterém branka nepadla. Hlavní trenér hovořil o výkonech obou brankářů, dlouhé hře v početní výhodě, která ale gól nepřinesla, i vyhlídkách pro zbývající tři kola nadstavby.

Čisté konto? Radši bych tři body. Gól byl blízko i daleko

11. 5. 2024
Jindřich Staněk se v 311. derby blýskl několika skvělými zákroky a ani ve druhém zápase na Letné v dresu Slavie neinkasoval. Po nerozhodném utkání však radost neměl, ztráta na čelo zůstala čtyřbodová a gólový účet prázdný.

Další články