B-tým v sobotu proti rezervě Bayernu Mnichov | SK Slavia Praha
Více

B-tým v sobotu proti rezervě Bayernu Mnichov

Slávistický B-tým se v sobotu 10. února utká s rezervou německého velkoklubu z Mnichova. Utkání se odehraje v tréninkovém centru Bayernu od 10:30.

Slávistický B-tým vstupuje do druhé poloviny zimní přípravy. Tu odstartuje ostrým přípravným utkáním proti německému gigantovi Bayernu Mnichov.

„Únor musíme přitvrdit i právě co se týče soupeřů. Neříkám, že jsme hráli nějaké přáteláky, ale přeci jenom hodně točíme sestavu, někdy hrají poločasy odlišné sestavy, ale teď už se budeme více zaměřovat na ustálení té základní sestavy. Budeme více sledovat, jak kdo pracuje, jak kdo s kým má při hře jaké vazby, komu se s kým dobře hraje, v jakém rozestavení se dobře chová. Do prvního mistrovského utkání chceme být připraveni po všech stránkách. Na Bayernu nás čeká určitě hodně mladý tým, ale velmi perspektivní a velmi herně vyspělý,“ říká před utkáním hlavní trenér slávistické rezervy David Střihavka.

Sešívaní odehrají čtvrté přípravné utkání v rámci zimní pauzy s rezervou Bayernu Mnichov v sobotu 10. února od 10:30 v tréninkovém centru německého celku. (FC Bayern Campus, Ingolstädter Str. 272)

Pokud se chystá slávistickou rezervu přijet podpořit, vstupné je zdarma. Přímý přenos z utkání nebude k dispozici.

Aktuálně

DOUBLE! Slávistky ovládly i finále poháru

8. 5. 2024
Fotbalistky Slavie po titulových oslavách zvítězily 2:0 ve finále poháru proti Slovácku a získaly třetí double v řadě. Utkání ve Velkém Meziříčí sledovalo 1375 diváků.

MATCHDAY Baník. To jsme je hnali

7. 5. 2024
Pětigólová výhra, čisté konto, 18 028 diváků v ochozech, tři choreografie Tribuny Sever. Kamery MATCHDAY pro vás sobotní vydařené úvodní kolo nadstavby proti Baníku Ostrava (5:0) tradičně sledovaly.

Online: Od 12:45 finále poháru proti Slovácku

7. 5. 2024
Fotbalistky Slavie bojují o double ve finále domácího poháru proti Slovácku. Utkání se odehraje od 12:45 ve Velkém Meziříčí před kamerami ČT sport.

Další články