MATCHDAY Boleslav. Holi, body a Princezna | SK Slavia Praha
Více

MATCHDAY Boleslav. Holi, body a Princezna

16 064 diváků, tři body z duelu se silnou Mladou Boleslaví, více než stylový návrat Tomáše Holeše. Věru povedený večer! Prožijte jej znovu prostřednictvím kamer MATCHDAY.

Poslední ligový domácí duel roku 2023 orámovali svými trefami Tomáš Holeš a proměněnou penaltou Václav Jurečka. Oba góly padly po pauze, první poločas změnu skóre nezajistil.

Na co se v novém dílu MATCHDAY můžete těšit?

Vezmeme vás do fanzóny, kde byl před utkáním rozsvícen vánoční stromek. Znovu uslyšíte krásné tóny Princezny Slavie, v podání dětského sboru Petrklíč z pražských Řeporyjí zněla před stadionem i přímo na trávníku před výkopem utkání.

DĚKUJEME za úžasný zážitek!

O dojmy z cenné výhry se podělí Tomáš Holeš, který se gólově prosadil poprvé od 27. srpna, stylově tak orámoval návrat do sestavy po svalovém zranění a svůj jubilejní 100. ligový zápas v dresu Slavie.

Uslyšíte i úspěšného penaltového exekutora Václava Jurečku, ze značky pokutového kopu se prosadil počtvrté z pěti svých pokusů, a zaznamenal svou sedmou trefu v probíhajícím ročníku FORTUNA:LIGY. Do kamery odpovídal také Aleš Mandous, který po Holešově vystřídání navlékl kapitánskou pásku.

Tradičně zavítáte do kabiny, na děkovačku a uvidíte toho samozřejmě mnohem víc.

Ať se nový MATCHDAY líbí, slávisti. A těšíme se na vás ve čtvrtek na duelu se Servette FC. Historický úspěch v podobě prvního místa ve skupině evropských pohárů je blízko.

Aktuálně

PREVIEW: Douděra a Trpišovský před 311. derby

9. 5. 2024
Nejdůležitější derby letošní sezony se blíží, hrát se bude v sobotu od 17:30 na Letné. O střetnutí pražských rivalů s pořadovým číslem 311 promluvili Jindřich Trpišovský a David Douděra, autor vítězné rány z finále MOL Cupu v roce 2023.

DOUBLE! Slávistky ovládly i finále poháru

8. 5. 2024
Fotbalistky Slavie po titulových oslavách zvítězily 2:0 ve finále poháru proti Slovácku a získaly třetí double v řadě. Utkání ve Velkém Meziříčí sledovalo 1375 diváků.

MATCHDAY Baník. To jsme je hnali

7. 5. 2024
Pětigólová výhra, čisté konto, 18 028 diváků v ochozech, tři choreografie Tribuny Sever. Kamery MATCHDAY pro vás sobotní vydařené úvodní kolo nadstavby proti Baníku Ostrava (5:0) tradičně sledovaly.

Další články