Boluwatife Ogungbayi prodloužil smlouvu se Slavií | SK Slavia Praha
Více

Boluwatife Ogungbayi prodloužil smlouvu se Slavií

Nigerijský křídelník Victor Boluwatife Ogungbayi podepsal ve Slavii nový kontrakt do 30. června 2028.

„Za prodloužení smlouvy jsem moc rád. Hrát ve Slavii je pro mě velká věc, velmi si té možnosti vážím. Praha je nádherné město, těší mě, že tady mohu zůstat déle. Vstřelil jsem několik gólů za B-tým a nemůžu se dočkat, až se prosadím také v áčku. Nabírám zkušenosti, trenéři i hráči mi velmi pomáhají, protože intenzita je vysoká. V prvním týmu chce hrát každý zápasy, pokud se vám to povede, jste nejlepší. Věřím, že se prosadím,“ říká po podpisu nového kontraktu Victor Boluwatife Ogungbayi.



Nigerijský ofenzivní hráč přišel do Slavie z domovského Ilaji FC v sezoně 2022/2023. Kvalitními výkony se přes výběr U19 a slávistickou rezervu propracoval až k pěti startům za A-tým. Nastoupil také ke skupinovému zápasu Evropské ligy proti Sheriffu Tiraspol a na drtivém vítězství 6:0 se podílel premiérovou asistencí v seniorském výběru.

Skvělou bilancí se může pyšnit zejména v mládežnickém týmu do devatenácti let, kde v sedmi zápasech skóroval hned desetkrát. Formu si přenesl i do B-týmu, v jehož dresu se v deseti zápasech prosadil šestkrát a s Janem Trédlem se tak po podzimní části dělí o pozici nejlepšího střelce svěřenců Davida Střihavky.

Ať se ti v těch nejkrásnějších barvách daří i nadále, Bolu!

Aktuálně

Derby je naše! Parádní výkon a tři body

19. 5. 2024
Fotbalistky Slavie porazily v pátem kole nadstavby Spartu 3:1! Všechny tři branky padly v prvním poločase, o dvě se postarala Martina Šurnovská a jednu přidala Kateřina Svitková. Slávistky tak prodloužily svou neporazitelnost na 25 zápasů v řadě!

O stříbru, kvalitě ligy i výhledu do budoucna

18. 5. 2024
Jindřich Trpišovský hovořil na tiskové konferenci po výhře nad Slováckem (2:1) o zklamání ze ztráty šancí na titul, popsal zvyšující se kvalitu ligy, vysekl poklonu Martinu Svědíkovi a poodkryl karty před závěrečným kolem sezony.

S výhrou i gólem spokojenost. Jinak velké zklamání

18. 5. 2024
Promluvit o vítězství 2:1 nad Slováckem, ke kterému přispěl krásným gólem, a rozebrat příčiny stříbrné sezony, už třetí v řadě, dorazil mezi novináře kapitán týmu Tomáš Holeš.

Další články