MATCHDAY z Říma. Jít a ukázat lepší tvář | SK Slavia Praha
Více

MATCHDAY z Říma. Jít a ukázat lepší tvář

Souboj stoprocentních týmů ve skupině G Evropské ligy vyšel lépe pro italského giganta, po brankách Boveho a Lukakua zvítězil AS Řím 2:0. MATCHDAY pro vás čtvrteční střetnutí tradičně zmapoval.

Co v novém dílu uvidíte?

Vezmeme vás exkluzivně na předzápasovou video poradu v hotelovém komplexu Villa Carpegna. Jak zněl taktický plán sešívaných? Jak se Jindřich Trpišovský se svými kolegy chystali na bránění Romelo Lukakua? Dozvíte se.

Zavěsili jsme se za fanoušky, kteří vyrazili slávisty do Říma podpořit. Do Věčného města jich dorazily na čtyři tisícovky. DĚKUJEME za neskutečnou podporu, kterou hráči svým věrným vyjádřili bezprostředně po příchodu na stadion. Ještě v oblecích jim vyrazili k sektoru zatleskat.

Znovu zříte atmosféru Stadio Olimpico, na tribuny se vměstnalo 64 934 diváků. Zažijete poločasovou přestávku, kde se sešívaní snažili vstřebat mrzutý úvod a dvě inkasování v první a sedmnácté minutě.

O své dojmy se podělí Tomáš Vlček, který odehrál svůj první evropský zápas v základní skupině v životě, vezmeme vás do útrob stadionu, kde Jindřich Trpišovský hovořil s José Mourinhem.

A mnoho, mnoho dalšího.

Slávisti, děkujeme ještě jednou. Těšíme se na vás v neděli v Ďolíčku proti Bohemians.

Aktuálně

Derby je naše! Parádní výkon a tři body

19. 5. 2024
Fotbalistky Slavie porazily v pátem kole nadstavby Spartu 3:1! Všechny tři branky padly v prvním poločase, o dvě se postarala Martina Šurnovská a jednu přidala Kateřina Svitková. Slávistky tak prodloužily svou neporazitelnost na 25 zápasů v řadě!

O stříbru, kvalitě ligy i výhledu do budoucna

18. 5. 2024
Jindřich Trpišovský hovořil na tiskové konferenci po výhře nad Slováckem (2:1) o zklamání ze ztráty šancí na titul, popsal zvyšující se kvalitu ligy, vysekl poklonu Martinu Svědíkovi a poodkryl karty před závěrečným kolem sezony.

S výhrou i gólem spokojenost. Jinak velké zklamání

18. 5. 2024
Promluvit o vítězství 2:1 nad Slováckem, ke kterému přispěl krásným gólem, a rozebrat příčiny stříbrné sezony, už třetí v řadě, dorazil mezi novináře kapitán týmu Tomáš Holeš.

Další články