MATCHDAY Liberec. Po 138 dnech další SUPER otočka | SK Slavia Praha
Více

MATCHDAY Liberec. Po 138 dnech další SUPER otočka

Slávisté se v neděli pod Ještědem zvládli vyhrabat z dvougólového manka, pohodu do reprezentační přestávky vnesl v 87. minutě Christos Zafeiris. MATCHDAY pro vás střetnutí se Slovanem Liberec tradičně zevrubně zmapoval.

V 8. minutě skóre 0:2, po senzačním evropském rekordním šestigólovém čtvrtku rozpaky, rozčarování. Na konci radost z otočky, vydřených tří bodů, zastavení série dvou ligových remíz v řadě.

Velký obrat, který jako by kopíroval průběh ligového utkání ze závěru uplynulé sezony v Olomouci z 23. května, svými góly zrežírovali Ivan Schranz, Mick van Buren a Christos Zafeiris.

Na co se v novém dílu MATCHDAY můžete těšit?

Emotivní utkání prožijete od příjezdů slávistů na stadion po závěrečné křepčení v kabině. Nebude chybět vhled do poločasové přestávky, kde kapitán Tomáš Holeš vzpomínal na olomoucká otočku a burcoval spoluhráče, děkovačka s fanoušky, unikátní rozhovory.

Bezprostředně na hrací ploše promluví Christos Zafeiris, proti Sheriffu Tiraspol byla jeho branka označena za vlastní, o tři dny později už se dočkal regulérního zásahu. Radost z něj měl obrovskou.

Exkluzivně pohovoří Mick van Buren, hráč, který si po sedmi měsících na stadionu U Nisy opět postavil míč na značku pokutového kopu, aby opět proměnil. Co se řešilo ve skrumáži před penaltou? Jsou pro něj návraty pod Ještěd stále emotivní? A jak si vítězství cení?

Dozvíte se.

Slávisti, užijte si nový MATCHDAY, děkujeme moc za přízeň. A těšíme se na vás v sobotu 21. září na domácím střetnutí proti Slovácku.

Aktuálně

Totální podcast se Stanislavem Vlčkem

18. 5. 2024
Bývalý kanonýr a hrdina legendárního večera na Strahově. Dnes vedoucí A-týmu. Stanislav Vlček se v novém díle Totálního podcastu rozpovídal o Slavii, Belgii nebo o tom, jaké je to starat se o kabinu, ale přitom být stále její součástí.

ONLINE: Od 14:00 venku proti Spartě

17. 5. 2024
Slávistky čeká poslední venkovní zápas sezony. Od 14:00 vyzvou na Proseku Spartu v přímém přenosu na TVCOM. Jakou sestavu vybral pro toto utkání trenérský štáb?

B-tým s Kolářem v zádech porazil rezervu Táborska

17. 5. 2024
Slávistický B-tým v pátek 17. května ve 27. kole ČFL skupiny A vyzval rezervu Táborska. Sešívaní zvítězili 2:0, prosadil se Daniel Toula a Jan Trédl. Po sedmi měsících se mezi tři tyče vrátil Ondřej Kolář.

Další články