Josef Jinoch: Přivedeme adekvátní náhradu | SK Slavia Praha
Více

Josef Jinoch: Přivedeme adekvátní náhradu

Po letních odchodech Štěpána Vachouška a Rudolfa Skácela prodala Slavia na sklonku podzimu další dva hráče základní sestavy – Richarda Dostálka a Adama Petrouše. Na plánech klubu, tedy bojovat o špičku tabulky a uspět v Poháru UEFA, se však nic nemění. „Hledáme adekvátní náhradu,“ říká manažer A-mužstva Josef Jinoch...
Po letních odchodech Štěpána Vachouška a Rudolfa Skácela prodala Slavia na sklonku podzimu další dva hráče základní sestavy – Richarda Dostálka a Adama Petrouše. Na plánech klubu, tedy bojovat o špičku tabulky a uspět v Poháru UEFA, se však nic nemění. „Hledáme adekvátní náhradu,“ říká manažer A-mužstva Josef Jinoch.

Červenobílí mají v hledáčku šest až sedm fotbalistů. „Odešli reprezentanti, i když třeba širšího kádru. Naším cílem je tedy přivést také členy národního mužstva, a to jak seniorského, tak jednadvacítky. Byli bychom rádi, kdyby se nám podařilo uskutečnit čtyři příchody,“ upřesňuje Jinoch. „Kolik vydáme na nové akvizice? Jednáme s kluby, podle toho se bude částka odvíjet. Teď nemůžu říct, jestli to bude dvacet, třicet nebo sedmdesát miliónů. Jména vám neprozradím, konkurence nikdy nespí,“ dodává.

Zároveň Josef Jinoch připomíná, že v létě přišly do Slavie posily za dalších šedesát miliónů korun. „Martin Latka, Pavel Fořt, Martin Lukeš, Michal Otočka. Zaplatili jsme i za Adauta, který byl u nás předtím jen na hostování,“ vypočítává.

Vedle posil z české ligy se Slavia poohlédla i v zahraničí. V jednání je přestup levonohého záložníka Marca Tulia, který je v Praze na testech. „Chceme Brazilce získat, přijít by měl už v zimě,“ uzavírá Jinoch.

Aktuálně

Za slávistkami na finále poháru

1. 5. 2024
Ve středu 8. května od 12:45 hodin se ve Velkém Meziříčí odehraje finále Poháru FAČR, kde se naše fotbalistky utkají se Slováckem. Společný autobus organizovaný Fanklubem a Odborem přátel Slavie vyjíždí, a vy můžete být jeho pasažérem!

MATCHDAY Hradec. Rekord, první trefa i spokojený odchovanec

1. 5. 2024
Slávisti po více než dvou letech dovedli venkovní ligové střetnutí s Hradcem Králové do vítězného konce, Jindřich Trpišovský se svou 192. výhrou stal trenérským rekordmanem české nejvyšší soutěže. Kamery MATCHDAY v Malšovické Aréně vše poctivě snímaly.

Terénní sanitky i pomoc nemocným dětem. Adresná podpora dorazila na Ukrajinu

30. 4. 2024
Ihned po vpádu ruských vojsk na Ukrajinu začala Slavia pomáhat Ukrajině ve všech oblastech. Aktivně se zapojili zaměstnanci, hráči, realizační tým, fanoušci i kluboví partneři. V posledních dnech se pak realizovaly další dva projekty adresné pomoci, které klub podpořil v sezoně 2023/2024.

Další články