B-tým v neděli vyzve na Xaverově od 10:15 Duklu B | SK Slavia Praha
Více

B-tým v neděli vyzve na Xaverově od 10:15 Duklu B

V neděli 24. září je na programu 8. kolo ČFL skupiny A, ve kterém vyzve slávistická rezerva od 10:15 na Xaverove Duklu B.

Sešívaní mají za sebou úspěšné utkání se Slavií Karlovy Vary, ve které zvítězili díky dvěma brankám Ogungbayie a jednom zásahu Kopáčka s Trédlem 4:1. Mimo jiné si v Karlových Varech odbyl premiéru v B-týmu po svém návratu do Slavie Milan Škoda.

Aktuálně tak slávisté stále okupují druhou příčku v tabulce se ztrátou tří bodů na první Hostouň.

Slávistický nedělní soupeř má ze sedmi odehraných utkání pouze tři vítězství a dvě remízy. Z posledních pěti kol dokázal získat pět bodů a v minulém kole remizoval s Domažlicemi 0:0. Rezerva pražské Dukly se tak nachází na šestém místě v tabulce.

Svěřenci trenéra Davida Střihavky vyzvou Duklu B v neděli 24. září od 10:15 na Xaverově. Utkání budete moci sledovat živě na TVCOM.

Vstupenky na utkání budou k dispozici na pokladnách areálu Na Chvalech v den utkání hodinu a čtvrt před začátkem zápasu. Ve stejný čas se také stadion otevře pro veřejnost. Vstupné je jednotné 100 korun, permanentkáři z Edenu mají vstupné zdarma. Svou vstupenku zdarma získají také na pokladnách xaverovského areálu po předložení platné permanentky. Děti do 12 let mají vstup zdarma.

Aktuálně

Derby je naše! Parádní výkon a tři body

19. 5. 2024
Fotbalistky Slavie porazily v pátem kole nadstavby Spartu 3:1! Všechny tři branky padly v prvním poločase, o dvě se postarala Martina Šurnovská a jednu přidala Kateřina Svitková. Slávistky tak prodloužily svou neporazitelnost na 25 zápasů v řadě!

O stříbru, kvalitě ligy i výhledu do budoucna

18. 5. 2024
Jindřich Trpišovský hovořil na tiskové konferenci po výhře nad Slováckem (2:1) o zklamání ze ztráty šancí na titul, popsal zvyšující se kvalitu ligy, vysekl poklonu Martinu Svědíkovi a poodkryl karty před závěrečným kolem sezony.

S výhrou i gólem spokojenost. Jinak velké zklamání

18. 5. 2024
Promluvit o vítězství 2:1 nad Slováckem, ke kterému přispěl krásným gólem, a rozebrat příčiny stříbrné sezony, už třetí v řadě, dorazil mezi novináře kapitán týmu Tomáš Holeš.

Další články