ONLINE: Od 15:00 derby žen na Letné | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: Od 15:00 derby žen na Letné

Slávistky čeká derby žen, od 15:00 se postaví v epet Areně proti Spartě. Poprvé v nové sezoně nastupuje od začátku zápasu Karolína Křivská a Haleigh Stackpole. Utkání můžete sledovat živě na O2 TV Sport.

Trenérský tým Karla Pitáka udělal pro první derby nové sezony oproti zápasu se Slováckem několik změn. Poprvé v sezoně hraje od první minuty letní posila Karolína Křivská, která nastoupí v útoku a staronová posila Haleigh Stackpole, která se připojila k týmu v průběhu týdne a bude na kraji zálohy.

Ze zdravotních důvodů nejsou k dispozici Tereza Krejčiříková, Simona Necidová a Tereza Szewieczková.

Sestava: Lukášová, Veselá, Khýrová, Bartovičová, Keene, McLauglin, Šurnovská, Stackpole, Křivská, Růžičková, Černá
Lavička: Bryscejnová, Divišová, Košíková, Nekesa, Xiao, Šlajsová, Morávková

Zápas začíná od 15:00 a v přímém přenosu ho odvysílá O2 TV Sport. Tak pojďme holky!


Aktuálně

Derby je naše! Parádní výkon a tři body

19. 5. 2024
Fotbalistky Slavie porazily v pátem kole nadstavby Spartu 3:1! Všechny tři branky padly v prvním poločase, o dvě se postarala Martina Šurnovská a jednu přidala Kateřina Svitková. Slávistky tak prodloužily svou neporazitelnost na 25 zápasů v řadě!

O stříbru, kvalitě ligy i výhledu do budoucna

18. 5. 2024
Jindřich Trpišovský hovořil na tiskové konferenci po výhře nad Slováckem (2:1) o zklamání ze ztráty šancí na titul, popsal zvyšující se kvalitu ligy, vysekl poklonu Martinu Svědíkovi a poodkryl karty před závěrečným kolem sezony.

S výhrou i gólem spokojenost. Jinak velké zklamání

18. 5. 2024
Promluvit o vítězství 2:1 nad Slováckem, ke kterému přispěl krásným gólem, a rozebrat příčiny stříbrné sezony, už třetí v řadě, dorazil mezi novináře kapitán týmu Tomáš Holeš.

Další články