MATCHDAY z Jablonce. Bod VARu, Douděra za 150 | SK Slavia Praha
Více

MATCHDAY z Jablonce. Bod VARu, Douděra za 150

Po výhře, prohře, remíze. MATCHDAY vychází stále. Podívejte se společně s námi za kulisy nedělního střetnutí v Jablonci, kde slávisté přišli o stoprocentní ligovou bilanci.

Zápas začal uctěním památky zesnulého Rudolfa Svobody, který během své kariéry působil ve Slavii, červenobílý dres navlékal dvě sezony mezi lety 1976 - 1978 (29 zápasů pro 9 branek), i Jablonci.

V utkání sešívaní neproměnili pokutový kop, dvě gólové radosti jim sebral videorozhodčí. Na vedoucí branku Pleštila odpověděl Tomáš Holeš, další příležitosti nebyly využity. Duel skončil smírem 1:1.

V novém dílu MATCHDAY uvidíte proslov Jindřicha Trpišovského o poločasové přestávce. Po závěrečném hvizdu se o své dojmy podělili Tomáš Holeš, který v lize skóroval poprvé od prosince 2021, a Jan Bořil. Právě jeho dělovku Holeš do sítě ve 48. minutě doklepl.

Před kameru zavítal i Petr Ševčík, který na plac zamířil v rámci trojitého střídaní a snahy trenérů oživit hru bezprostředně po příchodu týmu z kabiny po pauze.

V exkluzivním rozhovoru jsme si povídali s Davidem Douděrou, který Na Střelnici vyběhl do svého 150. ligového střetnutí v kariéře.

Slávisti, děkujeme za podporu! Dejte si nový MATCHDAY a těšíme se na vás v neděli, kdy v Edenu přivítáme Karvinou.


Aktuálně

B-tým s Kolářem v zádech porazil rezervu Táborska

17. 5. 2024
Slávistický B-tým v pátek 17. května ve 27. kole ČFL skupiny A vyzval rezervu Táborska. Sešívaní zvítězili 2:0, prosadil se Daniel Toula a Jan Trédl. Po sedmi měsících se mezi tři tyče vrátil Ondřej Kolář.

MATCHDAY Plzeň. Osky, usměj se!

17. 5. 2024
První výhra nad Viktorií Plzeň v tomto ligovém ročníku FORTUNA:LIGY byla bez bariér. Oscar Dorley svou dělovkou zpoza vápna překvapil spoluhráče, fanoušky i sám sebe. Kamery MATCHDAY byly u toho.

PREVIEW: Kerbr a Jurásek před Slováckem

16. 5. 2024
K předposlednímu zápasu letošní sezony cestují slávisti do Uherského Hradiště, v sobotu od 17:00 je čeká střetnutí s domácím Slováckem. O duelu promluvili asistent Milan Kerbr a záložník Matěj Jurásek.

Další články