Výhra nad Plzní, slávistky jsou stoprocentní | SK Slavia Praha
Více

Výhra nad Plzní, slávistky jsou stoprocentní

Fotbalistky Slavie vyhrály i druhé ligové utkání, na domácím hřišti nastřílely Plzni 7 branek a v nové sezoně jsou stoprocentní. Před početnou skupinou fanoušků se trefily dvakrát Marjolen Nekesa a Petra Divišová, po jedné brance přidaly Denisa Veselá, Kristýna Růžičková a Martina Šurnovská.

„Zápas byl po celé utkání v naší režii a prezentovaly jsme se přesně tak, jak jsme chtěly. Jsem ráda, že se nám daří proměňovat větší část gólových příležitostí, které si dokážeme navzájem vypracovat. Dnes to vyšlo v zakončení i mně, za což děkuji svým spoluhráčkám, které mi to nezištně připravily. Se začátkem sezóny jsme spokojeny. Nicméně jedna z největších prověrek nás čeká teprve v příštím týdnu,“ říká dvoubranková střelkyně Petra Divišová.

„Bylo to skvělé utkání s dobrou intenzitou. Hrály jsme dobře jako tým, osobně jsem se svým výkonem spokojena, ale do dalších zápasů je stále co zlepšovat. Fanoušci přinesli skvělou atmosféru a jejich podpora byla úžasná,“ těšilo po zápase střelkyni Marjolen Nekesu.

Třetí ligové utkání je na programu v pátek 1.9. od 15:00 na hřišti Slovácka, které zatím neztratily ani bod. Utkání se hraje na stadionu v Kunovicích.

Aktuálně

Slávistky WU18 obhájily mistrovský titul

6. 5. 2024
Slávistické dorostenky dominují lize od počátku sezony. Ve dvaceti zápasech v řadě neokusily hořkost porážky a po víkendové demolici Sparty a výhře 6:0 mohou čtyři kola před koncem soutěže slavit obhajobu mistrovského titulu.

Výhra se Slováckem a oslavy titulu

5. 5. 2024
Fotbalistky Slavie zvítězily na hřišti Slovácka 3:0 a po 3.kole nadstavby mohou slavit zisk mistrovského titulu tři zápasy před koncem soutěže s nedostižným desetibodovým náskokem před Spartou.

O derby, Chytilovi se Schranzem a mentalitě týmu

4. 5. 2024
Jindřich Trpišovský odpovídal na dotazy novinářů po domácí výhře 5:0 nad Baníkem Ostrava. Vyzdvihl výkony jednotlivců, mentalitu týmu i skvělou diváckou kulisu.

Další články