ONLINE: Od 13:00 generálka žen proti Katowicím | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: Od 13:00 generálka žen proti Katowicím

Fotbalistky Slavie čeká v generálce souboj proti Katowicím. Na stadionu Slavkova u Brna vyzvou polské mistryně a účastnice Ligy mistryň od 13:00. Jakou sestavu vybral pro utkání trenér Karel Piták?

Do generálky před nadcházející sezonu vyběhne na hřiště následující sestava. V brance začíná Olivie Lukášová, obrana je ve složení Denisa Veselá, Alika Keene, Diana Bartovičová a Michelle Xiao, která je v týmu na testech. Molly McLaughlin, Martina Šurnovská, Franny Černá, Kristýna Růžičková a Tamara Morávková v záloze. Na hrotu startuje nejlepší střelkyně minulé sezony Marjolen Nekesa.

Ze zdravotních důvodů nejsou k dispozici Tereza Krejčiříková, Tereza Szewieczková, Simona Necidová, Karolína Křivská a Aneta Surová.

Sestava: Lukášová, Veselá, Keene, Bartovičová, Xiao, McLaughlin, Šurnovská, Černá, Růžičková, Morávková, Nekesa.
Lavička: Fuchsová, Šlajsová, Košíková, Bendová, Khýrová, Vithová, Divišová

Zápas začíná od 13:00 a v přímém přenosu ho odvysíláme v aplikaci VEO LIVE.

Aktuálně

Derby je naše! Parádní výkon a tři body

19. 5. 2024
Fotbalistky Slavie porazily v pátem kole nadstavby Spartu 3:1! Všechny tři branky padly v prvním poločase, o dvě se postarala Martina Šurnovská a jednu přidala Kateřina Svitková. Slávistky tak prodloužily svou neporazitelnost na 25 zápasů v řadě!

O stříbru, kvalitě ligy i výhledu do budoucna

18. 5. 2024
Jindřich Trpišovský hovořil na tiskové konferenci po výhře nad Slováckem (2:1) o zklamání ze ztráty šancí na titul, popsal zvyšující se kvalitu ligy, vysekl poklonu Martinu Svědíkovi a poodkryl karty před závěrečným kolem sezony.

S výhrou i gólem spokojenost. Jinak velké zklamání

18. 5. 2024
Promluvit o vítězství 2:1 nad Slováckem, ke kterému přispěl krásným gólem, a rozebrat příčiny stříbrné sezony, už třetí v řadě, dorazil mezi novináře kapitán týmu Tomáš Holeš.

Další články