Tomáš Rigo přestupuje do Baníku Ostrava | SK Slavia Praha
Více

Tomáš Rigo přestupuje do Baníku Ostrava

Dvacetiletý slovenský záložník Tomáš Rigo přestupuje ze Slavie do Baníku Ostrava. Součástí transferu je předkupní právo.

Rigo do Slavie přišel v roce 2018 z Ružomberoku, za první tým debutoval 10. prosince 2020 v utkání základní skupiny Evropské ligy proti Leverkusenu. Jeden start si připsal v březnu 2021 v MOL Cupu proti Karlovým Varům, ligovou premiéru okusil stejný rok v předposledním kole mistrovské sezony 2020/21 proti Jablonci.

Poslední dva roky hostoval ve Vlašimi, v uplynulé sezoně odehrál 29 utkání a třikrát se střelecky prosadil. Týmu pomohl ke konečné jedenácté příčce, o rok předtím si modrobílém dresu středočeského klubu zahrál baráž proti Teplicím. Rigo je členem slovenského národního týmu do 21 let, v osm dní starém přátelském utkání proti Rakousku zaznamenal jednu branku.

Tomášovi děkujeme a přejeme hodně štěstí v novém působišti.

Aktuálně

Derby je naše! Parádní výkon a tři body

19. 5. 2024
Fotbalistky Slavie porazily v pátem kole nadstavby Spartu 3:1! Všechny tři branky padly v prvním poločase, o dvě se postarala Martina Šurnovská a jednu přidala Kateřina Svitková. Slávistky tak prodloužily svou neporazitelnost na 25 zápasů v řadě!

O stříbru, kvalitě ligy i výhledu do budoucna

18. 5. 2024
Jindřich Trpišovský hovořil na tiskové konferenci po výhře nad Slováckem (2:1) o zklamání ze ztráty šancí na titul, popsal zvyšující se kvalitu ligy, vysekl poklonu Martinu Svědíkovi a poodkryl karty před závěrečným kolem sezony.

S výhrou i gólem spokojenost. Jinak velké zklamání

18. 5. 2024
Promluvit o vítězství 2:1 nad Slováckem, ke kterému přispěl krásným gólem, a rozebrat příčiny stříbrné sezony, už třetí v řadě, dorazil mezi novináře kapitán týmu Tomáš Holeš.

Další články