ONLINE: Od 19:00 venku proti Olomouci | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: Od 19:00 venku proti Olomouci

Slávisty čeká ve 4. kole nadstavby souboj se Sigmou Olomouc. Na Andrově stadionu vyzve mužstvo Jindřicha Trpišovského aktuálně šestý tým tabulky od 19:00. Jakou sestavu vybral pro toto utkání trenérský štáb?

Základní jedenáctka doznala oproti vítěznému duelu s Plzní tří změn. Matěje Juráska, Christose Zafeirise a Ivana Schranze nahrazuje trio Aiham Ousou, Mick van Buren a Jakub Hromada, který nastupuje v zahajovací sestavě poprvé od aprílového střetnutí právě se Sigmou. S kapitánskou páskou povede mužstvo do zápasu Tomáš Holeš.

Ze zdravotních důvodů nejsou k dispozici Lukáš Masopust, Petr Hronek a Ewerton.

Sestava: Kolář – Holeš, Ousou, Ogbu – Douděra, Hromada, Oscar, Jurásek D., Ševčík – van Buren, Jurečka

Lavička: Mandous – Tecl, Provod, Zafeiris, Schranz, Kačaraba, Lingr

Zápas začíná od 19:00 a v přímém přenosu ho odvysílá O2 TV Sport.


TEXTOVÝ ONLINE PŘENOS SLEDUJTE ZDE

Pokud nejste na stadionu a nemáte k dispozici O2 TV Sport, můžete se nechat zápasem provést Radiem Slavia. To nyní naladíte i na vašich mobilních zařízeních skrze aplikaci CZ Radio!

Aktuálně

Derby je naše! Parádní výkon a tři body

19. 5. 2024
Fotbalistky Slavie porazily v pátem kole nadstavby Spartu 3:1! Všechny tři branky padly v prvním poločase, o dvě se postarala Martina Šurnovská a jednu přidala Kateřina Svitková. Slávistky tak prodloužily svou neporazitelnost na 25 zápasů v řadě!

O stříbru, kvalitě ligy i výhledu do budoucna

18. 5. 2024
Jindřich Trpišovský hovořil na tiskové konferenci po výhře nad Slováckem (2:1) o zklamání ze ztráty šancí na titul, popsal zvyšující se kvalitu ligy, vysekl poklonu Martinu Svědíkovi a poodkryl karty před závěrečným kolem sezony.

S výhrou i gólem spokojenost. Jinak velké zklamání

18. 5. 2024
Promluvit o vítězství 2:1 nad Slováckem, ke kterému přispěl krásným gólem, a rozebrat příčiny stříbrné sezony, už třetí v řadě, dorazil mezi novináře kapitán týmu Tomáš Holeš.

Další články