MATCHDAY proti Plzni. Za kulisy skalpu mistra | SK Slavia Praha
Více

MATCHDAY proti Plzni. Za kulisy skalpu mistra

Slávisté v sobotu přehráli úřadující ligové šampiony z Plzně. Napínavý duel nabídl silné okamžiky na hřišti i mimo něj. Pojďme po jejich stopách v novém dílu formátu MATCHDAY.

Přísun tří bodů a udržení teoretické naděje na zisk mistrovské trofeje řídil Václav Jurečka, svým třináctým a čtrnáctým přesným zásahem v ligovém ročníku vystřílel vítězství 2:1 a dotáhl se na nejlepšího střelce sešívaných Micka van Burena.

Uvidíte jeho bezprostřední pozápasové dojmy, stejně tak jsme exkluzivně pro MATCHDAY zpovídali Petra Ševčíka, který nastoupil v základní sestavě poprvé od 5. dubna.

Před výkopem jsme vedli rozhovor s ředitelem Centra Paraple Davidem Lukešem, v utkání se Slavia i Plzeň společně zavázaly podpořit akci Pohybem pro Paraple. Jak si této iniciativy Lukeš cení a jak se z něj stal slávista? Dozvíte se.

Dalším interpretem, který v rámci Slávistického playlistu odprezentoval svou skladbu, byl Michal Husa aka Dekret.

Nakouknete rovněž do práce novinářů na domácích utkáních Slavie. Zpovídali jsme redaktory Mladé fronty DNES a Práva. Ukážeme vám, jak to vypadá po utkání v mixzoně i na tiskové konferenci, kam po Plzni zavítali Jindřich Trpišovský a Václav Jurečka. Těšit se můžete i na záběry z lávky kameramanů, která se nachází pod střechou Edenu.

Kamera samozřejmě nechyběla v zápasové fanzoně, kde své stánky postavili i kluboví partneři MOL, Mototechna a Pepsi.

Tak ať se nový MATCHDAY líbí, slávisti!

Aktuálně

Derby je naše! Parádní výkon a tři body

19. 5. 2024
Fotbalistky Slavie porazily v pátem kole nadstavby Spartu 3:1! Všechny tři branky padly v prvním poločase, o dvě se postarala Martina Šurnovská a jednu přidala Kateřina Svitková. Slávistky tak prodloužily svou neporazitelnost na 25 zápasů v řadě!

O stříbru, kvalitě ligy i výhledu do budoucna

18. 5. 2024
Jindřich Trpišovský hovořil na tiskové konferenci po výhře nad Slováckem (2:1) o zklamání ze ztráty šancí na titul, popsal zvyšující se kvalitu ligy, vysekl poklonu Martinu Svědíkovi a poodkryl karty před závěrečným kolem sezony.

S výhrou i gólem spokojenost. Jinak velké zklamání

18. 5. 2024
Promluvit o vítězství 2:1 nad Slováckem, ke kterému přispěl krásným gólem, a rozebrat příčiny stříbrné sezony, už třetí v řadě, dorazil mezi novináře kapitán týmu Tomáš Holeš.

Další články