U19 ve středu proti Realu Sociedad | SK Slavia Praha
Více

U19 ve středu proti Realu Sociedad

Slávistický výběr do devatenácti let vyráží k poslednímu utkání základní části turnaje Al Abtal. Ve středu se sešívaní utkají s Realem Sociedad.

Ve středu čeká slávisty do devatenácti let páté, poslední, utkání ve skupině D mezinárodního turnaje Al Abtal. Slávisté vyzvou ve středu 22. února španělský Real Sociedad od 11:30 ve španělském Salou.

Slávisté se drží na prvním místě tabulky, ovšem jen o dva body právě před středečním soupeřem, který má navíc zápas k dobru. Pro sešívané tak bude středeční střet se španělským soupeřem klíčovým k postupu do jarní fáze turnaje. Více informací o turnaji zde.

Tým, který na utkání cestuje bude mít pod dohledem jako hlavní trenér Milan Černý.

Brankáři: Filip Slavata, Marko Kessel
Obránci: Jakub Hausman, Štěpán Fiker, Ondřej Kopecký, Matyáš Mervard, Kryštof Pančev, Eliáš Piták
Záložníci: Jakub Dufek, Jakub Lopatář, David Mikulanda, Victor Boluwatife Ogungbayi, Dominik Pech, Daniel Bouchner, Omar Ahmed S Shami, Josef Jinoch, Matěj Žitný
Útočníci: Samuel Pikolon, David Hájek, Daniel Šmiga

Aktuálně

Jan Sirotník prodloužil smlouvu se Slavií

20. 5. 2024
Odchovance mládežnické akademie Jan Sirotník prodloužil svou smlouvu se Slavií. Nový kontrakt platí do 30. června 2027.

Derby je naše! Parádní výkon a tři body

19. 5. 2024
Fotbalistky Slavie porazily v pátem kole nadstavby Spartu 3:1! Všechny tři branky padly v prvním poločase, o dvě se postarala Martina Šurnovská a jednu přidala Kateřina Svitková. Slávistky tak prodloužily svou neporazitelnost na 25 zápasů v řadě!

O stříbru, kvalitě ligy i výhledu do budoucna

18. 5. 2024
Jindřich Trpišovský hovořil na tiskové konferenci po výhře nad Slováckem (2:1) o zklamání ze ztráty šancí na titul, popsal zvyšující se kvalitu ligy, vysekl poklonu Martinu Svědíkovi a poodkryl karty před závěrečným kolem sezony.

Další články