Mládežnický gól měsíce září | SK Slavia Praha
Více

Mládežnický gól měsíce září

V anketě mládežnický gól měsíce diváci opět hlasovali pomocí emoji reakcí na Facebookové stránce Slávistická mládež. Vítězem za měsíc září se stal Jáchym Teplý z kategorie U13.

Pravidelná anketa mládežnické akademie, MLÁDEŽNICKÝ GÓL MĚSÍCE, zná svého dalšího vítěze. Díky hlasům na Facebookové stránce Slávistická mládež se vítězem ankety za měsíc září stal Jáchym Teplý z kategorie U13. Gól, pro který jste mohli od začátku měsíce října hlasovat vstřelil v utkání Slavia - Red Bull Salzburg při zářijovém turnaji Premier Cup.


Aktuálně

PREVIEW: Kerbr a Jurásek před Slováckem

16. 5. 2024
K předposlednímu zápasu letošní sezony cestují slávisti do Uherského Hradiště, v sobotu od 17:00 je čeká střetnutí s domácím Slováckem. O duelu promluvili asistent Milan Kerbr a záložník Matěj Jurásek.

B-tým v pátek proti rezervě Táborska

16. 5. 2024
Slávistický B-tým se v rámci 27. kola ČFL skupiny A představí už v pátek proti rezervě Táborska. Utkání je na programu 17. května od 17:30.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily do týmu Walking football

16. 5. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

Další články