Chtěli jsme postoupit, mrzí nás to. Shodli se Titěra i Zachoval | SK Slavia Praha
Více

Chtěli jsme postoupit, mrzí nás to. Shodli se Titěra i Zachoval

Hlavní trenér Milan Titěra a záložník Matěj Zachoval hodnotili utkání proti Genku, které slávisté bohužel nezvládli a v UEFA Youth League tak končí.

Mila Titěra

Trenére, jak byste zhodnotil odvetné utkání s Genkem?
„Po tomto druhém utkání jsme zklamaní samozřejmě z toho, že jsme nepostoupili. Z utkání opět vyplynuly negativní emoce a závěr zápasu byl rozkouskovaný. Opět se udělovaly červené karty.“

Jaká byla příprava na utkání? Soupeř sestavu výrazně obměnil.
Informaci o tom, že soupeř tým posílil hráčema z B-týmu a A-týmu jsme se dozvěděli včera, když přicestovali. Speciálně jsme se nechystali, hráči samozřejmě dostali informace jaký nový hráči je v tom zápase čekají, jaké jsou jejich přednosti, ale i přes to byly individuality na jejich straně výraznější a vlastně i oni ten zápas rozhodli.“


Matěj Zachoval

Matěji, jak byste zhodnotil utkání?
„Šli jsme do zápasu s tím, že to chceme zvládnout. Věděli jsme že Genk je kvalitnější tým, ale měli jsme to dobře rozehrané. Druhý poločas jsme nezvládli a konec už byl vyhrocený a k tomu už bych se nevyjadřoval.“

Genk byl silným soupeřem. Je v Čechách možné na podobného soupeře narazit?
„Genk měl opravdu vysokou kvalitu, v devatenáctkové soutěži na toto nejsme zvyklý, béčko už se tomu docela vyrovná. Musím ale říct, že byli opravdu kvalitnější a lepší než my.

Aktuálně

Derby je naše! Parádní výkon a tři body

19. 5. 2024
Fotbalistky Slavie porazily v pátem kole nadstavby Spartu 3:1! Všechny tři branky padly v prvním poločase, o dvě se postarala Martina Šurnovská a jednu přidala Kateřina Svitková. Slávistky tak prodloužily svou neporazitelnost na 25 zápasů v řadě!

O stříbru, kvalitě ligy i výhledu do budoucna

18. 5. 2024
Jindřich Trpišovský hovořil na tiskové konferenci po výhře nad Slováckem (2:1) o zklamání ze ztráty šancí na titul, popsal zvyšující se kvalitu ligy, vysekl poklonu Martinu Svědíkovi a poodkryl karty před závěrečným kolem sezony.

S výhrou i gólem spokojenost. Jinak velké zklamání

18. 5. 2024
Promluvit o vítězství 2:1 nad Slováckem, ke kterému přispěl krásným gólem, a rozebrat příčiny stříbrné sezony, už třetí v řadě, dorazil mezi novináře kapitán týmu Tomáš Holeš.

Další články