ONLINE: Od 19:00 v Edenu se Slováckem | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: Od 19:00 v Edenu se Slováckem

Slávisté v rámci třetího kola nadstavby hostí v Edenu čtvrté Slovácko. Do sestavy se vrací Ousou, Plavšić a Sor.

Pro utkání třetího kola nadstavby proti Slovácku udělal trenér Jindřich Trpišovský pět změn oproti utkání s Plzní. Vedle Ondřeje Kúdely nastupuje ve stoperské dvojici Aiham Ousou. Na pravém kraji obrany hraje Ivan Schranz, Alexandera Baha nepustí do zápasu zdravotní problémy.  Podporu Stanislava Tecla z křídelních prostorů zajišťují Yira Sor s Davidem Juráskem. Po hrotem tvoří Srdjan Plavšić.

Ze zdravotních důvodů chybí Alexander Bah, Lukáš Provod, Lukáš Masopust, Jan Bořil, a Michael Krmenčík. Petera Olayinku vyřadila nemoc. 

Utkání začíná v 19:00 a v přímém přenosu ho odvysílá O2 TV Sport. Vstupenky jsou k dispozici na pokladnách i online.

Sestava: Mandous – Schranz, Ousou, Kúdela, Oscar – Holeš, Hromada – Sor, Plavšić, Jurásek – Tecl
Lavička: Kolář, Samek, Fila, Ševčík, Traoré, Kačaraba, Lingr

TEXTOVÝ ONLINE PŘENOS SLEDUJTE ZDE

Pokud nejste na stadionu a nemáte k dispozici O2 TV Sport, můžete se nechat zápasem provést Radiem Slavia. To nyní naladíte i na vašich mobilních zařízeních skrze aplikaci CZ Radio!

Aktuálně

Jan Bořil podstoupil operaci zlomeniny lícní kosti

13. 5. 2024
Kapitán Jan Bořil utrpěl při sobotním derby zlomeninu lícní kosti. Aktuálně je po operaci a čeká ho klidový režim zhruba na čtyři až šest týdnů. Vyšetření poraněné ruky podstoupil i Mojmír Chytil.

PREVIEW: Ševčík a Houštecký před Plzní

13. 5. 2024
Čtyři dny po remíze v derby čeká slávisty předposlední domácí duel v sezoně. Do Edenu přijede třetí Plzeň. O duelu promluvil asistent Zdeněk Houštecký a záložník Petr Ševčík.

Výhra žen s Libercem, série 24 zápasů bez porážky

13. 5. 2024
V nadstavbové části 1. ligy žen si naše fotbalistky připsaly vítězství 6:1 na hřišti Liberce, prodlužují tak svou sérii na neuvěřitelných 24 zápasů bez porážky. Mezi střelkyně se zapsaly Košíková, Černá, Svitková, Stackpole, Szewieczková a Keene

Další články