ONLINE: Od 15:00 v Edenu proti Boleslavi | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: Od 15:00 v Edenu proti Boleslavi

Slávisté v Edenu od 15:00 hostí Mladou Boleslav. V základní sestavě hrají Kuchta i Stanciu.

Po návratu z Berlína se slávisté vrací i ke svému tradičnímu rozestavení. Obrana zůstává ve složení Bah, Ousou, Kačaraba a Oscar, navzdory drobnému zranění ve čtvrtečním zápase chytá Aleš Mandous. Ve středu zálohy nastupují Hromada s Holešem. Na křídlech hrozí Schranz s Olayinkou a ze středu bude tvořit Nico Stanciu. Na hrot se vrací Kuchta, který ve čtvrtek chyběl kvůli karetnímu trestu. 

Kromě dlouhodobě zraněných Davida Hovorky a Lukáše Provoda chybí ze zdravotních důvodů i Ondřej Kúdela, Stanislav Tecl, Ladislav Takács, Petr Ševčík, Michael Krmenčík, Ondřej Kolář a Jan Bořil.  Lukáš Masopust nenastoupí kvůli viróze.

Utkání začíná v 15:00 a v přímém přenosu ho odvysílá O2 TV Sport.

Sestava: Mandous – Bah, Ousou, Kačaraba, Oscar – Hromada, Holeš - Schranz, Stanciu, Olayinka - Kuchta

Lavička: Kovář, Plavšić, Samek, Ekpai, Madsen, Traore, Lingr

TEXTOVÝ ONLINE PŘENOS SLEDUJTE ZDE

Pokud nemáte k dispozici ČT Sport, můžete se nechat zápasem provést Radiem Slavia. To nyní naladíte i na vašich mobilních zařízeních skrze aplikaci CZ Radio!

Aktuálně

Lukáš Provod před šlágrem s Plzní: Mají formu jako my

20. 9. 2024
Slávisti v sobotu v rámci 9. kola Chance Ligy přivítají od 19:00 ve Fortuna Areně Viktorii Plzeň. Pohled na domácí souboj se Západočechy, třetím týmem tabulky, přidal pro #SlaviaTV útočník Lukáš Provod.

B-tým v neděli doma s Žižkovem

20. 9. 2024
V neděli 22. září vyzve slávistický B-tým ve druhé lize Viktorii Žižkov. Začátek utkání je na programu v 10:15 v Radotíně. Utkání nabídne v přímém přenosu chnliga.tv

Jsem na holky pyšný, jak to zvládly

20. 9. 2024
Trenér slávistických žen Jiří Vágner zhodnotil po zápase úvodní střetnutí proti Galatasaray. Vyzdvihl bojovnost svých svěřenkyň v závěrečných minutách a zároveň pozval fanoušky, aby přišli podpořit tým na odvetný zápas v Edenu.

Další články