ONLINE: Od 19:00 na hřišti Zlína | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: Od 19:00 na hřišti Zlína

První zápas nové ligové sezony odehrají sešívaní od 19:00 na hřišti zlínského Fastavu.

Do prvního utkání nové sezony nastoupí sešívaní s Ondřejem Kolářem v bráně, prostor před ním obsadí čtveřice tvořená Alexanderem Bahem, Tarasem Kačarabou, Ondřejem Kúdelou a Oscarem Dorleym. Středová řada ve složení Ibrahim Traoré - Ondřej Lingr - Nicolae Stanciu bude společně s Ubongem Ekpaiem a Srdjanem Plavšićem podporovat osamoceného Jana Kuchtu na hrotu útoku.

Trenér Jindřich Trpišovský se před startem nového ročníku musel potýkat s řadou absencí, kromě reprezentantů Jana Bořila, Lukáše Masopusta, Petra Ševčíka a Tomáše Holeše ještě nemohl počítat ani s novými posilami Aihamem Ousouem a Michaelem Krmenčíkem. K dispozici pro utkání ve Zlíně nejsou ani Jakub Hromada s Peterem Olayinkou a dlouhodobě zranění David Hovorka s Lukášem Provodem.

Zápas na východě Moravy začíná v 19:00 a v přímém přenosu jej můžete sledovat na O2 TV Sport.

Sestava: Kolář - Bah, Kúdela, Kačaraba, Oscar - Traoré - Ekpai, Stanciu, Lingr, Plavšić - Kuchta

Lavička: Mandous, Zima, Tecl, Samek, van Buren, Schranz, Musa

TEXTOVÝ ONLINE PŘENOS SLEDUJTE ZDE

Pokud nemáte k dispozici O2 TV, můžete se nechat zápasem provést Radiem Slavia. To nyní naladíte i na vašich mobilních zařízeních skrze aplikaci CZ Radio!

Aktuálně

Jan Sirotník prodloužil smlouvu se Slavií

20. 5. 2024
Odchovance mládežnické akademie Jan Sirotník prodloužil svou smlouvu se Slavií. Nový kontrakt platí do 30. června 2027.

Derby je naše! Parádní výkon a tři body

19. 5. 2024
Fotbalistky Slavie porazily v pátem kole nadstavby Spartu 3:1! Všechny tři branky padly v prvním poločase, o dvě se postarala Martina Šurnovská a jednu přidala Kateřina Svitková. Slávistky tak prodloužily svou neporazitelnost na 25 zápasů v řadě!

O stříbru, kvalitě ligy i výhledu do budoucna

18. 5. 2024
Jindřich Trpišovský hovořil na tiskové konferenci po výhře nad Slováckem (2:1) o zklamání ze ztráty šancí na titul, popsal zvyšující se kvalitu ligy, vysekl poklonu Martinu Svědíkovi a poodkryl karty před závěrečným kolem sezony.

Další články