ONLINE: Od 19:00 v poháru proti Karlovým Varům | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: Od 19:00 v poháru proti Karlovým Varům

Slavia ve středu v Sinobo Stadium nastoupí k osmifinále MOL Cupu proti třetiligovým Karlovým Varům.

Oproti víkendovému ligovému utkání na hřišti Slovácka obměnil trenér Jindřich Trpišovský pro zápas s Karlovými Vary kompletní základní jedenáctku.

V bráně nastoupí Jan Stejskal, defenzivní čtveřici před ním tvoří Lukáš Masopust, Ondřej Kúdela, Taras Kačaraba a Oscar. Na pozici defenzivního záložníka se postaví Ibrahim Traoré, kterého v záložní trojici doplní Michal Beran a mladík Tomáš Rigo. Na levém křídle bude operovat debutant v A-týmu Denis Višinský, který se o ofenzivu sešívaných bude starat společně s Ondřejem Lingrem a uzdraveným Stanislavem Teclem.

Do nominace se po delším zranění vrací Petr Ševčík, spolu s kterým na lavičku usednou i další dva členové B-týmu sešívaných, Matouš Nikl a Daniel Samek.

Utkání proti Karlovým Varům vysílá v přímém přenosu ČT Sport.

Sestava: Stejskal - Masopust, Kúdela, Kačaraba, Oscar - Traoré, Beran, Rigo - Lingr, Tecl, Višinský

Lavička: Vágner, Bah, Zima, Ševčík, Júsuf, Nikl, Samek

TEXTOVÝ ONLINE PŘENOS SLEDUJTE ZDE

Zápasem se můžete nechat provést i Radiem Slavia. To nyní naladíte i na vašich mobilních zařízeních skrze aplikaci CZ Radio!

Aktuálně

PREVIEW: Douděra a Trpišovský před 311. derby

9. 5. 2024
Nejdůležitější derby letošní sezony se blíží, hrát se bude v sobotu od 17:30 na Letné. O střetnutí pražských rivalů s pořadovým číslem 311 promluvili Jindřich Trpišovský a David Douděra, autor vítězné rány z finále MOL Cupu v roce 2023.

DOUBLE! Slávistky ovládly i finále poháru

8. 5. 2024
Fotbalistky Slavie po titulových oslavách zvítězily 2:0 ve finále poháru proti Slovácku a získaly třetí double v řadě. Utkání ve Velkém Meziříčí sledovalo 1375 diváků.

MATCHDAY Baník. To jsme je hnali

7. 5. 2024
Pětigólová výhra, čisté konto, 18 028 diváků v ochozech, tři choreografie Tribuny Sever. Kamery MATCHDAY pro vás sobotní vydařené úvodní kolo nadstavby proti Baníku Ostrava (5:0) tradičně sledovaly.

Další články