ONLINE: Od 17:00 venku proti Olomouci | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: Od 17:00 venku proti Olomouci

V 17. kole FORTUNA:LIGY čeká sešívané od 17:00 utkání na hřišti Sigmy Olomouc.

Trenér Jindřich Trpišovský se nemůže spolehnout na nemocného Tomáše Součka, mimo hru je také lehce zraněný Jakub Hromada a David Hovorka. 

V brance Slavie chytá Ondřej Kolář, kterého chrání obranná čtveřice Vladimír Coufal, Michal Frydrych, Ondřej Kúdela a Jan Bořil. Na pozici defenzivního záložníka operuje Laco Takács, kterého ve středu hřiště doplňuje kapitán Josef Hušbauer s Petr Ševčík. Na křídlech bude ofenzivu podporovat Lukáš Masopust a Peter Olayinka, hrot útoku obsadil Stanislav Tecl.

Utkání vysílá v přímém přenosu O2 TV Fotbal.

Sestava: Kolář – Coufal, Frydrych, Kúdela, Bořil – Takács – Masopust, Ševčík, Hušbauer, Olayinka – Tecl

Náhradníci: Kovář - Stanciu, van Buren, Provod, Škoda, Traoré, Hora

TEXTOVÝ ONLINE PŘENOS SLEDUJTE ZDE

Pokud nejste osobně v Sinobo Stadium, můžete se nechat zápasem provést Radiem Slavia. To nyní naladíte i na vašich mobilních zařízeních skrze aplikaci CZ Radio!

Aktuálně

Derby je naše! Parádní výkon a tři body

19. 5. 2024
Fotbalistky Slavie porazily v pátem kole nadstavby Spartu 3:1! Všechny tři branky padly v prvním poločase, o dvě se postarala Martina Šurnovská a jednu přidala Kateřina Svitková. Slávistky tak prodloužily svou neporazitelnost na 25 zápasů v řadě!

O výkonu, stříbru, kvalitě ligy i výhledu do budoucna

18. 5. 2024
Jindřich Trpišovský hovořil na tiskové konferenci po výhře nad Slováckem (2:1) o zklamání ze ztráty šancí na titul, popsal zvyšující se kvalitu ligy, vysekl poklonu Martinu Svědíkovi a poodkryl karty před závěrečným kolem sezony.

S výhrou i gólem spokojenost. Jinak velké zklamání

18. 5. 2024
Promluvit o vítězství 2:1 nad Slováckem, ke kterému přispěl krásným gólem, a rozebrat příčiny stříbrné sezony, už třetí v řadě, dorazil mezi novináře kapitán týmu Tomáš Holeš.

Další články