ONLINE: Od 17:00 doma proti Teplicím | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: Od 17:00 doma proti Teplicím

Ve 16. kole FORTUNA:LIGY čeká sešívané v Sinobo Stadium od 17:00 utkání proti Teplicím.

V brance Slavie chytá tradiční opora Ondřej Kolář, kterého chrání obranná čtveřice Vladimír Coufal, Michal Frydrych, Ondřej Kúdela a Jan Bořil. Na pozici defenzivního záložníka operuje s kapitánskou páskou Tomáš Souček, kterého ve středu hřiště doplňuje Josef Hušbauer s Nico Stanciu. Na křídlech bude podporovat útok Lukáš Masopust a Peter Olayinka, hrot útoku obsadil Júsuf.

Utkání vysílá v přímém přenosu O2 TV Sport.

Sestava: Kolář – Coufal, Frydrych, Takács, Bořil – Souček – Ševčík, Stanciu, Hušbauer, Olayinka – Tecl

Náhradníci: Kovář - Holeš, van Buren, Škoda, Ševčík, Takács, Traoré

TEXTOVÝ ONLINE PŘENOS SLEDUJTE ZDE

Pokud nejste osobně v Sinobo Stadium, můžete se nechat zápasem provést Radiem Slavia. To nyní naladíte i na vašich mobilních zařízeních skrze aplikaci CZ Radio!

Aktuálně

PREVIEW: Kerbr a Jurásek před Slováckem

16. 5. 2024
K předposlednímu zápasu letošní sezony cestují slávisti do Uherského Hradiště, v sobotu od 17:00 je čeká střetnutí s domácím Slováckem. O duelu promluvili asistent Milan Kerbr a záložník Matěj Jurásek.

B-tým v pátek proti rezervě Táborska

16. 5. 2024
Slávistický B-tým se v rámci 27. kola ČFL skupiny A představí už v pátek proti rezervě Táborska. Utkání je na programu 17. května od 17:30.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily do týmu Walking football

16. 5. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

Další články