Sešívaní oficiálně otevřou stadion v Nitře | SK Slavia Praha
Více

Sešívaní oficiálně otevřou stadion v Nitře

Slovenský tým FC Nitra si v reprezentační přestávce pozval Slavii k oficiálnímu otevření nově zrekonstruovaného Stadionu pod Zoborom.

Vzhledem k reprezentačním srazům národních týmů nebude moci trenér Jindřich Trpišovský počítat s řadou hráčů. V nominaci k utkání jsou tak hráči z kádru juniorky, dorostu nebo hráči hostující ve Viktorii Žižkov.

Nominace na zápas v Nitře:

Brankáři: Přemysl Kovář, Martin Vantruba

Obránci: Michal Frydrych, Lukáš Pokorný, Ondřej Kúdela, Jaroslav Zelený, Ondřej Žežulka, Vojtěch Mareš

Záložníci: Miroslav Stoch, Alexandru Baluta, Ibrahim Traoré, Marcel Čermák, Adam Petrák, Lukáš Červ

Útočníci: Milan Škoda, Petar Musa, Jan Vejvar

Obránci Vojtěch Mareš a Ondřej Žežulka hostují ve Viktorii Žižkov, první jmenovaný hostuje ve Viktorii už druhou sezonou, minulý týden zajistil svým gólem postup Viktorie Žižkov do další fáze MOL Cupu, Ondřej Žežulka v loňské sezoně hostoval v Olympii Praha.

Také záložník Marcel Čermák působí druhým rokem na hostování ve Viktorii Žižkov. Adam Petrák v loňské sezoně hrál za tým U19, v aktuální sezoně nastupuje za juniorku. Sedmnáctiletý Lukáš Červ byl v minulém ročníku členem kádru úspěšného týmu U17, který se stal mistrem Česka, v současném soutěžním ročníku vstřelil ve třech utkáních dorostenecké ligy čtyři góly.

Útočník Petar Musa je pro fanoušky sešívaných již známým hráčem. S A-týmem Slavie absolvoval letní přípravu a nyní hostuje ve Viktorii Žižkov. Také Jan Vejvar dříve absolvoval přípravu s A-týmem, nyní nastupuje za juniorku Slavie.

Utkání v Nitře má výkop v 19:00. Zápas bude možné sledovat ŽIVĚ na YouTube kanálu FC Nitra.

Pokud vyrážíte podpořit sešívané do Nitry, přečtěte si důležité informace.

Aktuálně

Totální podcast se Stanislavem Vlčkem

18. 5. 2024
Bývalý kanonýr a hrdina legendárního večera na Strahově. Dnes vedoucí A-týmu. Stanislav Vlček se v novém díle Totálního podcastu rozpovídal o Slavii, Belgii nebo o tom, jaké je to starat se o kabinu, ale přitom být stále její součástí.

ONLINE: Od 14:00 venku proti Spartě

17. 5. 2024
Slávistky čeká poslední venkovní zápas sezony. Od 14:00 vyzvou na Proseku Spartu v přímém přenosu na TVCOM. Jakou sestavu vybral pro toto utkání trenérský štáb?

B-tým s Kolářem v zádech porazil rezervu Táborska

17. 5. 2024
Slávistický B-tým v pátek 17. května ve 27. kole ČFL skupiny A vyzval rezervu Táborska. Sešívaní zvítězili 2:0, prosadil se Daniel Toula a Jan Trédl. Po sedmi měsících se mezi tři tyče vrátil Ondřej Kolář.

Další články