ONLINE: Slavia hostí Karvinou, na hrot se vrací Škoda | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: Slavia hostí Karvinou, na hrot se vrací Škoda

Slavia se poprvé v nové sezoně představí doma, soupeřem jí od 19 hodin bude v Edenu MFK Karviná a vy můžete zápas sledovat online.

Eden uvidí první domácí zápas sešívaných v nové sezoně FORTUNA:LIGY. Po vysoké výhře v Olomouci se Slavia usadila na čele tabulky, což bude chtít potvrdit i doma proti MFK Karviná. Slezané se v minulém ročníku dokázali zachránit až v posledním kole díky lepšímu skóre, když skončili na 14. místě se stejným bodovým ziskem jako sestupující Jihlava. Dubnový domácí zápas dokázala Slavia vyhrát 3:2, když se dvěma brankami blýskl Miroslav Stoch a třetí zásah přidal Jakub Jugas.

Sobotní utkání vysílá O2TV Sport a sledovat ho můžete rovněž v online reportáži na slavia.cz, s živým komentářem na Radiu Slavia nebo na sociálních sítích s hashtagem #SLAKAR.

Trenér Jindřich Trpišovský udělal ve vítězné sestavě z Olomouce jedinou změnu a namísto Stanislava Tecla tak na hrotu útoku nastoupí Milan Škoda.Na marodce i nadále zůstávají Jakub Jugas, Mick van Buren, Jakub Hromada a Marko Alvir, který už ale začal trénovat s týmem. Lehčí zdravotní problém zatím nepustí na hřiště nejnovější posilu sešívaných útočníka Petera Olayinku.

Sestava Slavie: Kolář - Coufal, Ngadeu, Deli, Bořil -  Zmrhal, Hušbauer, Souček, Sýkora, Stoch - Škoda.

Náhradníci: Kovář, Tecl, Zelený, Kúdela, Baluta, Frydrych, Pokorný

SLEDUJTE V ONLINE REPORTÁŽI NA SLAVIA.CZ

Aktuálně

Jan Sirotník prodloužil smlouvu se Slavií

20. 5. 2024
Odchovance mládežnické akademie Jan Sirotník prodloužil svou smlouvu se Slavií. Nový kontrakt platí do 30. června 2027.

Derby je naše! Parádní výkon a tři body

19. 5. 2024
Fotbalistky Slavie porazily v pátem kole nadstavby Spartu 3:1! Všechny tři branky padly v prvním poločase, o dvě se postarala Martina Šurnovská a jednu přidala Kateřina Svitková. Slávistky tak prodloužily svou neporazitelnost na 25 zápasů v řadě!

O stříbru, kvalitě ligy i výhledu do budoucna

18. 5. 2024
Jindřich Trpišovský hovořil na tiskové konferenci po výhře nad Slováckem (2:1) o zklamání ze ztráty šancí na titul, popsal zvyšující se kvalitu ligy, vysekl poklonu Martinu Svědíkovi a poodkryl karty před závěrečným kolem sezony.

Další články