ONLINE: Slavia bojuje s Boleslaví o finále MOL Cupu | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: Slavia bojuje s Boleslaví o finále MOL Cupu

Slavia hraje v semifinále MOL Cupu v Edenu proti Mladé Boleslavi. V případě výhry se sešívaní mohou po dlouhých 16 letech probojovat do finále domácího poháru. Sledujte utkání v našem online přenosu!
Trenér Trpišovský se musí obejít bez zraněného kapitána Milana Škody, kterého na hrotu útoku nahradí Tomáš Necid. Na levý kraj obrany se postaví Per-Egil Flo, který doplní stoperskou dvojici Jugas – Ngadeu.

Oproti pátečnímu utkání s Karvinou se posouvá i Jan Bořil, který namísto pozice levého křídla nastoupí na pravém kraji obrany.

Zdravotní problémy do pohárového zápasu nepustí Murise Mešanoviče, Micka van Burena, Ruslana Mingazova, Simona Deliho a Jaromíra Zmrhala. Levonohý záložník se už zapojil do tréninku, do utkání ale zatím nezasáhne.

Základní sestava: Kolář – Bořil, Jugas, Ngadeu, Flo – Souček – Stoch, Hromada, Hušbauer, Sýkora – Necid

Lavička náhradníků: Kovář, Sobol, Danny, Tecl, Bucha, Kúdela, Frydrych


Aktuálně

Slávistky uvařily Spartu i rekord v návštěvnosti!

27. 4. 2024
Fotbalistky Slavie zažily skvělý den v Fortuna Areně! V prvním derby nadstavbové části sezony zdolaly rivala z Letné v poměru 4:1 a navrch zlomily rekord návštěvnosti, který od dnešního dne drží právě Fortuna Arena a fotbalistky Slavie!

ONLINE: Od 15:00 derby žen ve Fortuna Areně

27. 4. 2024
Slávisté přivítají ve 2. kole 1. ligy žen na stadionu ve Fortuna Areně rivala ze Sparty. Do základní sestavy se vrací Kateřina Svitková. Utkání můžete sledovat na 02 TV Sport.

B-tým v neděli proti Motorletu

26. 4. 2024
Slávistický B-tým v neděli vyzve ve 24. kole ČFL na Xaverově Motorlet. Utkání je na programu od 10:15.

Další články