ONLINE: Slavia hostí v domácím poháru Třinec | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: Slavia hostí v domácím poháru Třinec

PRAHA/EDEN ARÉNA – Slavia dnes vstupuje do domácího poháru. V Edenu od 18:30 přivítá FK Fotbal Třinec.
Sešívaní načnou svou cestu MOL Cupem ve třetím kole, kde se jim postaví druholigový soupeř FK Fotbal Třinec. Trenér Jaroslav Šilhavý opět prostřídal základní sestavu, v úvodní jedenáctce se tak představí například kapitán Jiří Bílek, levý bek Per-Egil Flo a na hrotu doplní Tomáše Necida Muris Mešanovič.

Základní sestava: Kovář – Bořil, Bílek, Frydrych, Flo – Sýkora, Hromada, Souček, Zmrhal – Mešanovič, Necid

Lavička náhradníků: Laštůvka, Rotaň, van Buren, Sobol, Altintop, Stoch, Jugas


Aktuálně

Za slavistkami na finále poháru

1. 5. 2024
Ve středu 8. května od 12:45 hodin se ve Velkém Meziříčí odehraje finále Poháru FAČR, kde se naše fotbalistky utkají se Slováckem. Společný autobus organizovaný Fanklubem a Odborem přátel Slavie vyjíždí, a vy můžete být jeho pasažérem!

Terénní sanitky i pomoc nemocným dětem. Adresná podpora dorazila na Ukrajinu

30. 4. 2024
Ihned po vpádu ruských vojsk na Ukrajinu začala Slavia pomáhat Ukrajině ve všech oblastech. Aktivně se zapojili zaměstnanci, hráči, realizační tým, fanoušci i kluboví partneři. V posledních dnech se pak realizovaly další dva projekty adresné pomoci, které klub podpořil v sezoně 2023/2024.

MATCHDAY derby žen: Uvařily jsme je jak guláš

30. 4. 2024
Vraťme se společně s kamerami MATCHDAY a mikrofonem, který je skryt pod dresem kapitánky Diany Bartovičové, za oponu sobotního derby žen (4:1), které dokázalo přilákat na tribuny Fortuna Areny přes šest tisíc fanoušků.

Další články