Eduard Sobol v nejlepší jedenáctce úvodního dne Evropské ligy | SK Slavia Praha
Více

Eduard Sobol v nejlepší jedenáctce úvodního dne Evropské ligy

PRAHA - Dvaadvacetiletý obránce sešívaných Eduard Sobol byl zvolen do nejlepší sestavy prvního hracího dne základních skupin Evropské ligy. A jeho bilance? 1 asistence, 2 vytvořené šance, 2 zlikvidované šance, 5 odebrání míče.
Ukrajinský reprezentant byl na soupisku pro evropské soutěže dopsán před základní skupinou a hned proti Maccabi nastoupil na levé straně sešívané obrany. Zaujal navíc svými nebezpečnými centry. Po jednom z nich se hlavou prosadil útočník Tomáš Necid. Tomu pak Eduard Sobol připravil i další zajímavou možnost.

 „Edy podal velmi dobrý výkon. V první půli ale přihrál na gól, pak i na druhou šanci Necky, rozbíhal to, hrál velmi dobře. Když takhle bude hrát i dál, asi se bude do sestavy častěji dostávat,“ okomentoval jeho výkon trenér červenobílých Jaroslav Šilhavý.

Jak utkání s Maccabi hodnotil sám Sobol a jak se těší na nedělní derby?







Aktuálně

B-tým porazil Motorlet Praha 3:0

28. 4. 2024
Slávistický B-tým v neděli 28. dubna sehrál 24. kolo ČFL. Na Xaverově vyzvali slávisté Motorlet. Sešívaní zvítězili 3:0, góly vstřelil David Pech, Elmedin Rama a Victor Boluwatife Ogungbyi.

ONLINE: Od 15:00 v Hradci Králové

28. 4. 2024
Slávisté nastoupí na půdě Votroků v posledním kole základní části ligy. Do sestavy se vrací Ivan Schranz. Jaké další změny provedl Jindřich Trpišovský?

Slávistky uvařily Spartu i rekord v návštěvnosti!

27. 4. 2024
Fotbalistky Slavie zažily skvělý den v Fortuna Areně! V prvním derby nadstavbové části sezony zdolaly rivala z Letné v poměru 4:1 a navrch zlomily rekord návštěvnosti, který od dnešního dne drží právě Fortuna Arena a fotbalistky Slavie!

Další články