Dva odchody: Marko Alvir a Libor Holík | SK Slavia Praha
Více

Dva odchody: Marko Alvir a Libor Holík

PRAHA – Ze Slavie odchází Marko Alvir, který bude působit ve slovinském Domžale, a Libor Holík. Ten míří do Zlína.
Marko Alvir odchází na roční hostování do Domžale, odkud do Slavie přišel. Věříme, že opět nabere zápasovou praxi a herní vytížení. Přejeme mu hodně štěstí,“ uvedl tiskový mluvčí Slavie Michal Býček.

Obránce Libor Holík do Zlína odchází na přestup. Slavia však má předkupní právo v případě, že by chtěla Holíka získat zpět. „Libor bude mít šanci nastupovat v klubu, který bude hrát Evropskou ligu. Ve Slavii by v tuto chvíli neměl dostatečné zápasové vytížení. V případě, že by se mu dařilo a prosadil se, máme možnost ho získat do Slavie zpět. Také jemu přejeme hodně štěstí,“ dodává Michal Býček.


Aktuálně

V sobotu 4. května proti Slovácku

3. 5. 2024
Fotbalistky Slavie se chystají na 3. kolo nadstavbové části sezony, kde mohou v případě vítězství zpečetit svůj 23. mistrovský titul. Duel se odehraje v sobotu 4. května od 15:00 na stadionu v Kunovicích.

B-tým v dohrávce porazil Povltavskou

2. 5. 2024
Slávistický B-tým v dohrávce 19. kola porazil ve středu 1. května Povltavskou FA. Sešívaní svého soupeře porazili hladce 5:0. Prosadil se Daniel Toula, Vicotr Boluwatife Ogungbayi, Jan Trédl, Elmedin Rama a Dominik Pech.

Denis Halinský prodlužuje smlouvu se Slavií

2. 5. 2024
Denis Halinský prodloužil svou smlouvu se Slavií. Nový kontrakt platí do 30. června 2027.

Další články