Byli jsme produktivější, těšilo trenéra Šilhavého | SK Slavia Praha
Více

Byli jsme produktivější, těšilo trenéra Šilhavého

UHERSKÉ HRADIŠTĚ – Slavia se díky zisku tří bodů vytáhla opět alespoň do neděle do čela tabulky. A ač zvítězila rozdílem dvou branek, zápas to nebyl jednoduchý. „Bylo to velmi těžké utkání, jsem rád, že jsme tu body získali,“ oddechl si trenér Jaroslav Šilhavý.
Slavia zdolala Slovácko 2:0 díky brankám Škody a Deliho. „Bylo to nesmírně těžké utkání, domácí potvrdili svou výkonnost z posledního zápasu, které odehráli v Plzni. Myslím, že hráli ještě lépe než tam,“ chválil domácí celek trenér Slavie Jaroslav Šilhavý.

„My jsme byli produktivnější, z první šance, z prvního protiútoku jsme se dostali do vedení. Byli jsme ve výhodě, ale domácí nás hnali pořád. Byli v pohybu, dobří na míči, ale nedotáhli nic do finále,“ dodal.

Sešívaní si vítězství ohlídali. „Ve druhém poločase, když se lámal chleba, jsme přidali druhou branku. A nechci říct, že domácí rezignovali, ale my jsme už věřili, že to zvládneme za tři body. Jsem šťastný, že jsme vyhráli,“ zakončil svůj krátký komentář k zápasu trenér Šilhavý.

Aktuálně

Slávistky uvařily Spartu i rekord v návštěvnosti!

27. 4. 2024
Fotbalistky Slavie zažily skvělý den v Fortuna Areně! V prvním derby nadstavbové části sezony zdolaly rivala z Letné v poměru 4:1 a navrch zlomily rekord návštěvnosti, který od dnešního dne drží právě Fortuna Arena a fotbalistky Slavie!

ONLINE: Od 15:00 derby žen ve Fortuna Areně

27. 4. 2024
Slávisté přivítají ve 2. kole 1. ligy žen na stadionu ve Fortuna Areně rivala ze Sparty. Do základní sestavy se vrací Kateřina Svitková. Utkání můžete sledovat na 02 TV Sport.

B-tým v neděli proti Motorletu

26. 4. 2024
Slávistický B-tým v neděli vyzve ve 24. kole ČFL na Xaverově Motorlet. Utkání je na programu od 10:15.

Další články