Jen bod? Škoda, když hrajeme o poháry, uvědomuje si trenér | SK Slavia Praha
Více

Jen bod? Škoda, když hrajeme o poháry, uvědomuje si trenér

OLOMOUC/ANDRŮV STADION - Při pozápasové tiskové konferenci mohl trenér Dušan Uhrin zopakovat opět totéž, co po předchozích dvou utkáních. Slavii trápí koncovka a vypracované šance nedokáže využít.
Trenér Dušan Uhrin nebyl spokojený s tím, jak jeho mužstvo vstoupilo do zápasu. „Hráli jsme hrozně opatrně a minimálně prvních dvacet minut jsme vůbec nehráli, co jsme chtěli. Pak jsme hráli velice dobře, kombinovali jsme a vytvářeli si nebezpečné příležitosti,“ našel i pozitiva.

Šancím ale chybělo to nejdůležitější – branky. „ Bohužel jsme ty tutové šance neproměnili, například Mešanovič. Musíme je proměňovat, protože hrajeme venku a proti ne vůbec špatnému soupeři. Olomouc má velmi dobré mužstvo a už tu potrápila kdekoho. My jsme si ale chtěli odvézt tři body a vezeme si jen jeden,“ mrzel ho konečný výsledek.

Slavia ale musela také dohánět jednogólové manko. „Na druhou stranu jsme prohrávali a dokázali to dotáhnout. Měli jsme tam ovšem ještě ohromnou šanci na vstřelení druhé branky, jak Železník ve druhé půli, tak v závěru Souček hlavou,“ poukázal na zajímavou situaci z nastavení.

Ztráta dvou bodů je velkým minusem zápasu. „Je to škoda, protože chceme mít co nejlepší umístění a dostat se do evropských pohárů. Nebudeme nikomu tvrdit, že nechceme. Na to ale musíme proměňovat šance, což už se nám třetí zápas v řadě nedaří. Pevně věřím, že to protrhneme doma,“ zakončil své hodnocení Dušan Uhrin.



Aktuálně

PREVIEW: Kerbr a Jurásek před Slováckem

16. 5. 2024
K předposlednímu zápasu letošní sezony cestují slávisti do Uherského Hradiště, v sobotu od 17:00 je čeká střetnutí s domácím Slováckem. O duelu promluvili asistent Milan Kerbr a záložník Matěj Jurásek.

B-tým v pátek proti rezervě Táborska

16. 5. 2024
Slávistický B-tým se v rámci 27. kola ČFL skupiny A představí už v pátek proti rezervě Táborska. Utkání je na programu 17. května od 17:30.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily do týmu Walking football

16. 5. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

Další články