ONLINE: Slavia hraje od 17:00 s Jabloncem bez Škody a Latky | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: Slavia hraje od 17:00 s Jabloncem bez Škody a Latky

PRAHA/EDEN ARENA – Slavia dnes hostí od 17:00 v Edenu aktuálně osmý Jablonec. Bude se ale muset obejít bez kapitána Martina Latky a kanonýra Milana Škody, kteří onemocněli.
Přestože se v reprezentační přestávce vyprázdnila marodka, trenér Dušan Uhrin se opět bude muset kvůli nemoci obejít i bez několika hráčů. Stehenní sval nepustí do hry Jana Mikulu. Nemoc pak vyřadila ze hry čtveřici Milan Škoda, Jan Štohanzl, Martin Latka a Milan Černý.

Do branky se stejně jako na Dukle postaví Jiří Pavlenka, na pravé straně obrany bude dnes operovat Michal Frydrych, po karetním trestu se zpět do sestavy vrací Josef Hušbauer. Po nemoci se vrací Tomáš Jablonský, ten ale vzhledem k tréninkovému manku začíná na lavičce.

Sestava Slavie: Pavlenka – Frydrych, Bílek (K), Deli, Bořil – Souček – Zmrhal, Hušbauer, Barák, Mihalík – Mešanovič

Lavička náhradníků: Berkovec, Holík, Kenia, Piták, Jablonský, Železník, Vukadinovič

Aktuálně

V sobotu 4. května proti Slovácku

3. 5. 2024
Fotbalistky Slavie se chystají na 3. kolo nadstavbové části sezony, kde mohou v případě vítězství zpečetit svůj 23. mistrovský titul. Duel se odehraje v sobotu 4. května od 15:00 na stadionu v Kunovicích.

B-tým v dohrávce porazil Povltavskou

2. 5. 2024
Slávistický B-tým v dohrávce 19. kola porazil ve středu 1. května Povltavskou FA. Sešívaní svého soupeře porazili hladce 5:0. Prosadil se Daniel Toula, Vicotr Boluwatife Ogungbayi, Jan Trédl, Elmedin Rama a Dominik Pech.

Denis Halinský prodlužuje smlouvu se Slavií

2. 5. 2024
Denis Halinský prodloužil svou smlouvu se Slavií. Nový kontrakt platí do 30. června 2027.

Další články