Jak jste si užili slávistickou neděli? | SK Slavia Praha
Více

Jak jste si užili slávistickou neděli?

PRAHA – Skvělou neděli má za sebou slávistická veřejnost. Výborný doprovodný program vyvrcholil samotným derby pražšých “S“, které navíc sešívaní zcela zaslouženě vyhráli!
Užili jste si neděli? Líbil se vám program ve fanzoně, kde jste se mimo jiné mohli setkat s legendami ze sezony 1995/96? A jak jste prožívali samotný zápas a následné vítězné oslavy?

Pošlete nám svůj fotku nebo postřeh, jak jste si neděli užili, ať už fanzonu nebo program na stadionu. Můžete využít emailovou adresu slavia@slavia.cz, Facebook, Twitter nebo Instagram!

Na sociálních sítích využívejte hashtag #fanzonaderby v případě příspěvku k fanzoně či #284derby k samotnému zápasu. V případě mailu napište předmět "neděle". Ukažte, jak jste fandili během zápasu, nebo jak jste si užívali program či setkání s hráči ze sezony 1995/96, a dostaňte se až do zápasového magazínu Poločas na Duklu!

Podívejte se, jaká panovala ve fanzoně atmosféra:

Aktuálně

Slávistky WU18 obhájily mistrovský titul

6. 5. 2024
Slávistické dorostenky dominují lize od počátku sezony. Ve dvaceti zápasech v řadě neokusily hořkost porážky a po víkendové demolici Sparty a výhře 6:0 mohou čtyři kola před koncem soutěže slavit obhajobu mistrovského titulu.

Výhra se Slováckem a oslavy titulu

5. 5. 2024
Fotbalistky Slavie zvítězily na hřišti Slovácka 3:0 a po 3.kole nadstavby mohou slavit zisk mistrovského titulu tři zápasy před koncem soutěže s nedostižným desetibodovým náskokem před Spartou.

O derby, Chytilovi se Schranzem a mentalitě týmu

4. 5. 2024
Jindřich Trpišovský odpovídal na dotazy novinářů po domácí výhře 5:0 nad Baníkem Ostrava. Vyzdvihl výkony jednotlivců, mentalitu týmu i skvělou diváckou kulisu.

Další články