Informace pro fanoušky cestující do Ostravy | SK Slavia Praha
Více

Informace pro fanoušky cestující do Ostravy

PRAHA - Slavii čeká v pátém kole Baník Ostrava. Pro bezproblémový průběh utkání si, prosím, přečtěte následující organizační informace, které se k zápasu vztahují.
Slavia se utká s Baníkem premiérově na Městském stadionu v Ostravě-Vítkovicích v sobotu 22. srpna od 20:15. Pro fanoušky Slavie jsou vyhrazeny sektory C1 až C4 (severní tribuna) s celkovou kapacitou 1 442 míst.

Vstupenky pro fanoušky sešívaných budou k dispozici v den zápasu hodinu před jeho výkopem na pokladně vlajkonoši hosté (viz orientační plán areálu níže). Cena vstupenky do těchto sektorů je 180 Kč.

Vzhledem k ztížené dopravní situaci – rekonstrukci ulice Závodní, ze které se k pokladnám hostů přichází, doporučujeme všem, aby dorazili s dostatečným časovým předstihem.

Prosíme fanoušky, aby na stadionu dodržovali návštěvní řád. Na stadion nebudou pořadatelem vpuštěny osoby zjevně pod vlivem alkoholu. Na stadionu je také zakázáno používat pyrotechniku a v celém areálu je rovněž zakázán prodej a konzumace alkoholických nápojů.






Adresa stadionu je: Závodní 3077/135, 700 30 Ostrava - Vítkovice

Aktuálně

Starší žáci jasně přehráli FTA, U17 slaví mistrovský titul

21. 5. 2024
Žáci U15 a U14 předvedli proti FTA povedené výkony i s dvouciferným výsledkem. Mladší dorostenci si po výhře v Liberci pojistili mistrovský titul. Přípravky změřily síly s výběry PFS. Připomeňte si výsledky mládeže v souhrnném článku.

Boluwatife Ogungbayi utrpěl vážné zranění. Čeká ho dlouhá pauza

20. 5. 2024
Dvacetiletý křídelník Victor Boluwatife Ogungbayi utrpěl v utkání B-týmu s Akademií Táborska zranění postranního a zkříženého vazu v koleni. Nyní ho čeká operace a pauza minimálně devět měsíců.

Jan Sirotník prodloužil smlouvu se Slavií

20. 5. 2024
Odchovance mládežnické akademie Jan Sirotník prodloužil svou smlouvu se Slavií. Nový kontrakt platí do 30. června 2027.

Další články