Úspěšná příprava? Uvidíme v lize, říká před startem Uhrin | SK Slavia Praha
Více

Úspěšná příprava? Uvidíme v lize, říká před startem Uhrin

PÍSEK - Výhra na závěr povedené přípravy trenéra Uhrina potěšila, před ligou ale stojí pevně nohama na zemi. Zda byla úspěšná, podle něj ukáže až prvních pět ligových kol.
Tým trenéra Dušana Uhrina odehrál v Písku generálku na ligu a trenér načal své hodnocení výkonem v první půli. „Byl jsem spokojený zhruba s prvními dvaceti minutami, kdy jsme vstřelili branku a byli hodně aktivní. Pak jsme se z nepochopitelných důvodů zbytečně zatáhli a mohli dostat dva góly od Budějovic,“ okomentoval začátek.

S výkonem ve druhém poločasu byl spokojenější. „Druhou půli jsme začali dobře a myslím, že jsme těch pětačtyřicet minut na hřišti dominovali. Jsem rád, že jsme vyhráli, byla to generálka na Plzeň, ale je jasné, že tam nás čeká úplně odlišné utkání,“ dodal před začátkem ligy.

Slavia v přípravě prohrála pouze jednou se Slovanem Bratislava, jinak se sešívaným dařilo. Trenér tomu ale přílišnou váhu dávat nechtěl. „To ukáže až čas, začíná soutěž a myslím, že na podobnou otázku bude čas tak po prvních pěti kolech,“ stojí kouč pevně nohama na zemi.

Zdravotní stav mužstva se navíc před ligou zlepšil. „Aktuálně je mezi zraněnými jen Levan Kenia,“ prozradil trenér Uhrin.

Aktuálně

Slávistky uvařily Spartu i rekord v návštěvnosti!

27. 4. 2024
Fotbalistky Slavie zažily skvělý den v Fortuna Areně! V prvním derby nadstavbové části sezony zdolaly rivala z Letné v poměru 4:1 a navrch zlomily rekord návštěvnosti, který od dnešního dne drží právě Fortuna Arena a fotbalistky Slavie!

ONLINE: Od 15:00 derby žen ve Fortuna Areně

27. 4. 2024
Slávisté přivítají ve 2. kole 1. ligy žen na stadionu ve Fortuna Areně rivala ze Sparty. Do základní sestavy se vrací Kateřina Svitková. Utkání můžete sledovat na 02 TV Sport.

B-tým v neděli proti Motorletu

26. 4. 2024
Slávistický B-tým v neděli vyzve ve 24. kole ČFL na Xaverově Motorlet. Utkání je na programu od 10:15.

Další články