První půli jsme zvládli dobře, říká po premiéře trenér | SK Slavia Praha
Více

První půli jsme zvládli dobře, říká po premiéře trenér

VLAŠIM - Dušan Uhrin poprvé řídil sešívané v zápase. Jeho tým načal přípravu na nadcházející sezonu na hřišti druholigové Vlašimi a trenér postavil na každý poločas jinou sestavu. Prozradil také, že hráči trénují velmi intenzivně. „Zítra budeme ještě trénovat trojfázově a pozítří dvoufázově,“ poodhalil plán na nadcházející dny.
Slavia odehrála pod trenérem Dušanem Uhrinem první utkání a na začátku přípravy remizovala s Vlašimí 2:2. „Je to přípravné utkání, které jsme samozřejmě chtěli vyhrát, ale nepovedlo se to. V první půli jsme hráli velice dobře. Vystřídali jsme 22 hráčů, je to příprava. My jsme včera trénovali třikrát a dnes jsme měli trénink dopoledne, takže toho hráči mají dost. Samozřejmě ale nejsem rád, že jsme druhou půli prohráli, protože jsme dostali zbytečné góly,“ mrzelo po premiéře trenéra.

Sešívaní se chystají na nový ligový ročník už od minulého týdne a zatím všechno běží podle plánu. „Jsem spokojený, zatím držíme to, co jsme naplánovali. Nemáme žádné velké zranění, což je hrozně důležité,“ okomentoval zdravotní stav kádru Uhrin.

V sobotu čeká sešívané turnaj v Čelákovicích. Budou síly rozložené podobně, jako tomu bylo k vidění ve Vlašimi? „Uvidíme, jak budeme vypadat po následujících dvou dnech. Zítra budeme ještě trénovat trojfázově a pozítří dvoufázově. Ten turnaj je také součástí přípravy, ale vyzkoušíme si tam také jiné varianty,“ prozradil na závěr kouč.

Aktuálně

B-tým porazil Motorlet Praha 3:0

28. 4. 2024
Slávistický B-tým v neděli 28. dubna sehrál 24. kolo ČFL. Na Xaverově vyzvali slávisté Motorlet. Sešívaní zvítězili 3:0, góly vstřelil David Pech, Elmedin Rama a Victor Boluwatife Ogungbyi.

Slávistky uvařily Spartu i rekord v návštěvnosti!

27. 4. 2024
Fotbalistky Slavie zažily skvělý den v Fortuna Areně! V prvním derby nadstavbové části sezony zdolaly rivala z Letné v poměru 4:1 a navrch zlomily rekord návštěvnosti, který od dnešního dne drží právě Fortuna Arena a fotbalistky Slavie!

ONLINE: Od 15:00 derby žen ve Fortuna Areně

27. 4. 2024
Slávisté přivítají ve 2. kole 1. ligy žen na stadionu ve Fortuna Areně rivala ze Sparty. Do základní sestavy se vrací Kateřina Svitková. Utkání můžete sledovat na 02 TV Sport.

Další články