Podali jsme slabý výkon, mrzelo trenéra | SK Slavia Praha
Více

Podali jsme slabý výkon, mrzelo trenéra

BRNO - Miroslav Beránek přišel v zápase se Zbrojovkou nejen o tři body, ale také o klíčového hráče sešívaných. Zraněný Škoda střídal už po necelé půlhodině. „Nechci se na to vymlouvat, náš výkon byl slabý v ofenzivě i defenzivě,“ uznal po utkání.
Trenéru Miroslavu Beránkovi se utkání nehodnotilo lehce. „V první půli byla hra plná osobních soubojů, z naší strany docházelo ke spoustě nepřesností. Šanci jsme ale neviděli ani na jedné straně. O poločase jsme si něco řekli, po prvním obdrženém gólu jsme se ovšem zhroutili. Nevyhrávali souboje, ztráceli jsme lehké přihrávky. Domácí to naopak nakoplo,“ poukázal na důležitý zlom v zápase.

V průběhu zápasu se pokoušel nepříznivý stav pro sešívané zvrátit. „ Chtěli jsme s hrou něco udělat střídáním, to se nám ale nepodařilo. Výsledek 3:0 hovoří sám za sebe, domácí vyhráli zasloužené, gratuluji,“ uznal výkon soupeře trenér.
 
Slavia musela navíc nuceně střídat už po necelé půlhodině hry. „Milan Škoda dostal ránu po odehrání míče a má krevní výron v patě. Jak to bude dál, se uvidí zítra po vyšetření,“ dodal ke stavu svého útočníka Beránek.

Na jeho absenci se ale vymlouvat nechtěl. „Je to náš klíčový hráč a vliv to určitě mělo, nicméně se na to určitě nechci vymlouvat. Dnešní výkon byl slabý jak v defenzivě tak ofenzivě. Jedinou šanci měl Piták a to je zkrátka málo,“ říká na závěr svého hodnocení kouč sešívaných.

Aktuálně

Slávistky uvařily Spartu i rekord v návštěvnosti!

27. 4. 2024
Fotbalistky Slavie zažily skvělý den v Fortuna Areně! V prvním derby nadstavbové části sezony zdolaly rivala z Letné v poměru 4:1 a navrch zlomily rekord návštěvnosti, který od dnešního dne drží právě Fortuna Arena a fotbalistky Slavie!

ONLINE: Od 15:00 derby žen ve Fortuna Areně

27. 4. 2024
Slávisté přivítají ve 2. kole 1. ligy žen na stadionu ve Fortuna Areně rivala ze Sparty. Do základní sestavy se vrací Kateřina Svitková. Utkání můžete sledovat na 02 TV Sport.

B-tým v neděli proti Motorletu

26. 4. 2024
Slávistický B-tým v neděli vyzve ve 24. kole ČFL na Xaverově Motorlet. Utkání je na programu od 10:15.

Další články