ONLINE: Slavia hostí Boleslav. V základu Kenia i Boudjemaa | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: Slavia hostí Boleslav. V základu Kenia i Boudjemaa

PRAHA/EDEN - Slavia od 20:15 hostí Mladou Boleslav. V utkání se v základní sestavě představí poprvé společně zahraniční dvojice Kenia - Boudjemaa.
Trenér Miroslav Beránek se musí obejít bez vykartované dvojice Vukadinovi - Piták, kteří pykají jeden zápas za čtyři žluté karty. Vukadina Vukadinoviče nahradí na pravém křídle Damien Boudjemaa, na pozici podhrotového hráče se po pauze představí Levan Kenia.

Obrana má stejnou podobu jako proti Teplicím, a to Mikula, Latka, Bílek, Tamás. V záloze doplní dvojici Boudjemaa - Kenia Robert Hrubý, Simon Deli a Jaromír Zmrhal. Na hrotu útoku bude operovat nejlepší střelec SYNOT ligy Milan Škoda.

Sestava Slavie: Hrubeš - Mikula, Latka, Bílek, Tamás - Hrubý, Deli - Boudjemaa, Kenia, Zmrhal - Škoda

Lavička náhradníků: Rakovan, Dostál, Fialka, Prošek, Červenka, Diop, Baéz


Aktuálně

B-tým s Kolářem v zádech porazil rezervu Táborska

17. 5. 2024
Slávistický B-tým v pátek 17. května ve 27. kole ČFL skupiny A vyzval rezervu Táborska. Sešívaní zvítězili 2:0, prosadil se Daniel Toula a Jan Trédl. Po sedmi měsících se mezi tři tyče vrátil Ondřej Kolář.

MATCHDAY Plzeň. Osky, usměj se!

17. 5. 2024
První výhra nad Viktorií Plzeň v tomto ligovém ročníku FORTUNA:LIGY byla bez bariér. Oscar Dorley svou dělovkou zpoza vápna překvapil spoluhráče, fanoušky i sám sebe. Kamery MATCHDAY byly u toho.

PREVIEW: Kerbr a Jurásek před Slováckem

16. 5. 2024
K předposlednímu zápasu letošní sezony cestují slávisti do Uherského Hradiště, v sobotu od 17:00 je čeká střetnutí s domácím Slováckem. O duelu promluvili asistent Milan Kerbr a záložník Matěj Jurásek.

Další články