Bekim Balaj odchází do zahraničí | SK Slavia Praha
Více

Bekim Balaj odchází do zahraničí

PRAHA - Útočník Bekim Balaj po šesti měsících strávených ve Slavii odchází do zahraničí. Albánský reprezentant ve čtvrtek odpoledne absolvoval zdravotní testy, po kterých následně podepsal smlouvu s vicemistrem Chorvatska a účastníkem Evropské ligy UEFA HNK Rijeka.
„Jak Bekim sám, tak i my jsme očekávali jeho větší zápasové vytížení, než jaké v průběhu podzimu měl. Do toho dostal nabídku od Rijeky, která si ho vyhlédla jako náhradu za odcházejícího útočníka Kramariče. Nabídli mu dobré podmínky i dobrou perspektivu dalšího fotbalového růstu a on se rozhodl přijmout. Oba kluby se následně dohodly na odstupném, jehož výši nebudou zveřejňovat. Bekimovi přejeme hodně štěstí do jeho další kariéry“, sdělil sportovní ředitel Slavie Karol Kisel.

Bekim Balaj nastoupil v průběhu podzimní části sezony ke třinácti zápasům z toho sedmkrát jako člen základní sestavy. V posledních pěti zápasech ligového podzimu nastupoval pouze na závěrečné minuty. V červenobílém dresu vstřelil tři ligové góly.

Aktuálně

Za slávistkami na finále poháru

1. 5. 2024
Ve středu 8. května od 12:45 hodin se ve Velkém Meziříčí odehraje finále Poháru FAČR, kde se naše fotbalistky utkají se Slováckem. Společný autobus organizovaný Fanklubem a Odborem přátel Slavie vyjíždí, a vy můžete být jeho pasažérem!

MATCHDAY Hradec. Rekord, první trefa i spokojený odchovanec

1. 5. 2024
Slávisti po více než dvou letech dovedli venkovní ligové střetnutí s Hradcem Králové do vítězného konce, Jindřich Trpišovský se svou 192. výhrou stal trenérským rekordmanem české nejvyšší soutěže. Kamery MATCHDAY v Malšovické Aréně vše poctivě snímaly.

Terénní sanitky i pomoc nemocným dětem. Adresná podpora dorazila na Ukrajinu

30. 4. 2024
Ihned po vpádu ruských vojsk na Ukrajinu začala Slavia pomáhat Ukrajině ve všech oblastech. Aktivně se zapojili zaměstnanci, hráči, realizační tým, fanoušci i kluboví partneři. V posledních dnech se pak realizovaly další dva projekty adresné pomoci, které klub podpořil v sezoně 2023/2024.

Další články