ONLINE: V poháru jde dál Zbrojovka, rozhodly až penalty | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: V poháru jde dál Zbrojovka, rozhodly až penalty

BRNO/MĚSTSKÝ FOTBALOVÝ STADION - Od 18:00 hrají sešívaní odvetné čtvrtfinále Poháru České pošty na půdě Zbrojovky Brno. V prvním zápase, hraném v Edenu, vyhráli hosté 1:0. Slavia tak musí dotáhnout náskok soupeře, pokud chce postoupit.
V sestavě sešívaných se promítlo několik vynucených absencí. V brance nemůže kvůli trestu za vyloučení v Mladé Boleslavi nastoupit Kamil Čontofalský, kterého nahradil Radek Černý. V obraně se minimálně dva týdny neobjeví Keegan Ritchie také z důvodu zranění, které doléčuje i Michal Smejkal. Milana Škodu realizační tým šetří, aby byl stoprocentně připraven pro ligová utkání.

V záloze budou ze zdravotních dnes určitě chybět Damien Boudjemaa a Karel Piták. Šanci v základní sestavě tak po delší době dostává Mario Lička, kterého doplní Zmrhal, Juhar, Hrubý a Prošek. Na hrotu operuje Tomáš Necid.

Na lavičku se opět dostal Jiří Sodoma, se kterým přineseme rozhovor v úterním Poločase, a také Matúš Čonka. Slovenský levý bek v poslední době trénuje opět s A-týmem.

Sestava Slavie: Černý - Dostál, Gecov, Neves, Nitrianský - Lička, Zmrhal - Juhar, Hrubý, Prošek - Necid

Lavička náhradníků: Rakovan, Souček, Vošahlík, Čonka, Vyhnal, Škoda, Sodoma


<script async src="//platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>


Aktuálně

B-tým v neděli proti rezervě Bohemians

3. 5. 2024
Slávistický B-tým se v neděli utká ve 25. kole ČFL s rezervou Bohemians. Utkání je na programu od 10:15 v Uhříněvsi.

Totální podcast s Matúšem Juráčkem

3. 5. 2024
Má přezdívku „slávista“ a na hrudi vytetovaný klubový znak. Hrdě s ním vstupuje do klece ve tvaru oktagonu. Jak se z kluka s pověstí rváče stal profesionální sportovec? Poučení z chyb i unikátní vztah ke klubu a dění na tribunách. Právě příběh Matúše Juráčka přináší nový díl Totálního podcastu.

V sobotu 4. května proti Slovácku

3. 5. 2024
Fotbalistky Slavie se chystají na 3. kolo nadstavbové části sezony, kde mohou v případě vítězství zpečetit svůj 23. mistrovský titul. Duel se odehraje v sobotu 4. května od 15:00 na stadionu v Kunovicích.

Další články