ONLINE: Poslední venkovní zápas podzimu. Slavia bojuje na Slovácku | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: Poslední venkovní zápas podzimu. Slavia bojuje na Slovácku

UHERSKÉ HRADIŠTĚ - Slavii čeká poslední venkovní zápas podzimu, a to na neoblíbené půdě Slovácka. Z Uherského Hradiště si sešívaní tradičně body nevozí, povede se jim přelstít tuto statistiku? Sledujte od 19 hodin v online reportáži!
Trenéru Koubkovi chybí po reprezentační pauze hned několik členů základní sestavy. Kvůli zraněním nemohou do zápasu naskočit Martin Dobrotka a Tomáš Mičola, mimo hru jsou také Milan Bortel a Martin Fenin.

V základní sestavě dostal po delší době šanci Štěpán Koreš, na pravém křídle bude operovat talent Václav Prošek. Martina Dobrotku ve stoperské dvojici s Milanem Škodou dnes opět nahradil Ondřej Petrák.

Pikantní souboj čeká Maria Ličku, který v týmu Slovácka působil v sezona 2005/2006. Poté odešel do anglického Southamptonu.

Slavia nastoupí v této sestavě: Rakovan - Dostál, Škoda, Petrák, Neves - Gecov, Lička - Prošek, Koreš, Nitrianský - Juhar.

Náhradníci: Černý - Kolařík, Zmrhal, Kisel, Čonka, Bazal, Škutka.

Aktuálně

MATCHDAY Slovácko. Poslední výjezd, smutná výhra

21. 5. 2024
Slávisti obsadí v ročníku 2023/24 stříbrnou příčku, nic na tom nezměnila ani sobotní výhra v Uherském Hradišti. Kamery MATCHDAY poslední výjezd sezony zmapovaly.

Přijďte na otevřený trénink Walking Football

21. 5. 2024
Slavia, MČ Praha 10 a organizace Senior Fitnes pořádají a zvou na otevřený trénink Walking Footballu neboli „fotbalu v chůzi“. Bude se konat ve středu 29. května 2024 od 9:30 do 11:30 na tréninkovém hřišti v areálu SK Slavia Praha. Přihlásit se mohou nejen sousedé z „desítky“, ale také všichni slávisté a slávistky, kteří si chtějí vyzkoušet, jaké to je být hráčem Slavie. Účast na akci možná od 50 let věku.

Starší žáci jasně přehráli FTA, U17 slaví mistrovský titul

21. 5. 2024
Žáci U15 a U14 předvedli proti FTA povedené výkony i s dvouciferným výsledkem. Mladší dorostenci si po výhře v Liberci pojistili mistrovský titul. Přípravky změřily síly s výběry PFS. Připomeňte si výsledky mládeže v souhrnném článku.

Další články