Slavii čeká cesta do Příbrami: Info pro fanoušky | SK Slavia Praha
Více

Slavii čeká cesta do Příbrami: Info pro fanoušky

PRAHA/EDEN – Slavii čeká v sobotu další důležité utkání, tentokrát na půdě Příbrami. Ve středočeském městě nedaleko od Prahy očekávají slávisté podporu svých fanoušků. Pokud se i vy chystáte na venkovní zápas, zde jsou všechny užitečné informace.
Výkony sešívaných se s každým kolem lepší, po cenné remíze v Plzni a vítězství nad Bohemians 1905 si slávisté chtějí odvézt tři body i z Příbrami. V tom jim můžete pomoct i vy, fanoušci sešívaných, když svůj tým podpoříte přímo na stadionu U Litavky. Ukažte, že jsme vždycky spolu!

Sektor hostů se na příbramském stadionu U Litavky nachází na tribuně „2003“ a jeho vyčleněná kapacita je 500 míst. Vstup do sektoru je možný pouze vchodem za zmíněnou tribunou (nejblíže k příjezdové komunikaci směrem od centra města).

Vstupenky do sektoru hostů se budou prodávat přímo na stadionu U Litavky a to hodinu a půl před zápasem (tj. od 15:30 hodin). Cena vstupenky je 100 Kč, výkop samotného utkání je v 17:00.


Pořadatel utkání upozorňuje návštěvníky, že u vstupu na stadion budou probíhat bezpečnostní prohlídky a namátkové dechové zkoušky na alkohol. Fanoušci, kteří jakýmkoli způsobem poruší Návštěvní řád, umístěný u vstupu do sektoru, mohou být vyvedeni ze stadionu, popř. nemusí být do sektoru vpuštěni. 

Aktuálně

Jan Sirotník prodloužil smlouvu se Slavií

20. 5. 2024
Odchovance mládežnické akademie Jan Sirotník prodloužil svou smlouvu se Slavií. Nový kontrakt platí do 30. června 2027.

Derby je naše! Parádní výkon a tři body

19. 5. 2024
Fotbalistky Slavie porazily v pátem kole nadstavby Spartu 3:1! Všechny tři branky padly v prvním poločase, o dvě se postarala Martina Šurnovská a jednu přidala Kateřina Svitková. Slávistky tak prodloužily svou neporazitelnost na 25 zápasů v řadě!

O stříbru, kvalitě ligy i výhledu do budoucna

18. 5. 2024
Jindřich Trpišovský hovořil na tiskové konferenci po výhře nad Slováckem (2:1) o zklamání ze ztráty šancí na titul, popsal zvyšující se kvalitu ligy, vysekl poklonu Martinu Svědíkovi a poodkryl karty před závěrečným kolem sezony.

Další články