Ondřej Čelůstka u výhry nad Ukrajinou | SK Slavia Praha
Více

Ondřej Čelůstka u výhry nad Ukrajinou

Česká U21 vstoupila do evropského šampionátu výhrou nad Ukrajinou 2:1. Ondřej Čelůstka odehrál celý zápas, připsal si krásnou přihrávku na první gól Bořka Dočkala. Milan Černý a Jan Hanuš do utkání nezasáhli.

Česká U21 vstoupila do evropského šampionátu v Dánsku výhrou nad Ukrajinou 2:1. Ondřej Čelůstka odehrál celý zápas, připsal si krásnou přihrávku na první gól Bořka Dočkala. Ondra Čelůstka hrál na postu pravého krajního obránce. Milan ČernýJan Hanuš do utkání nezasáhli.

Dalším soupeřem budou ve středu od 18 hodin ve Viborgu Španělé. Také tento zápas bude přímým přenosem vysílat sportovní kanál ČT4.

Ve skupině se naši fotbalisté utkají ještě s Anglií. V nedělním večerním zápase Španělsko s Anglií remizovalo 1:1.

U21 ČR - U21 Ukrajina 2:1 (0:0)

Branky: 49. a 56. Dočkal - 88. Bilij

ČR U21: Vaclík - Čelůstka, Suchý, Mazuch, Lecjaks - Dočkal, Vácha (90. Mareček), Gecov, Hořava (46. Morávek),  Kovařík (75. Hloušek) - Pekhart

 

 

Aktuálně

Finále poháru, ve středu 8. května ve Velkém Meziříčí proti Slovácku

6. 5. 2024
Slávistické fotbalistky si tři kola před koncem ligy zajistily mistrovský titul a teď cílí na double, o který budou bojovat ve finále domácího poháru se Slováckem. Utkání se odehraje ve středu od 12:45 ve Velkém Meziříčí.

Slávistky WU18 obhájily mistrovský titul

6. 5. 2024
Slávistické dorostenky dominují lize od počátku sezony. Ve dvaceti zápasech v řadě neokusily hořkost porážky a po víkendové demolici Sparty a výhře 6:0 mohou čtyři kola před koncem soutěže slavit obhajobu mistrovského titulu.

Výhra se Slováckem a oslavy titulu

5. 5. 2024
Fotbalistky Slavie zvítězily na hřišti Slovácka 3:0 a po 3.kole nadstavby mohou slavit zisk mistrovského titulu tři zápasy před koncem soutěže s nedostižným desetibodovým náskokem před Spartou.

Další články